Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 11, 2024

Μανώλης Λιδάκης από το ΠΑΓΝΗ: Είσαι γελοίος Μπόμπο Γεωργιάδη !

 

Η ανάρτηση Λιδάκη για το «άθλιο σύστημα υγείας» και το τηλεφώνημα του Ά.Γεωργιάδη – τι είπε στο patris.gr o κρητικός καλλιτέχνης

Τηλεφώνημα από τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη δέχθηκε ο τραγουδιστής Μανώλης Λιδάκης ο οποίος νοσηλεύεται  δυο εβδομάδες στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου, περιμένοντας, όπως μας είπε, να χειρουργηθεί.«Ήταν ιδιαίτερα ευγενικός, μου είπε ότι θα ήθελε να συναντηθούμε κι ότι θαυμάζει τη δουλειά μου κι εγώ από την πλευρά μου του επανέλαβα αυτά που έγραψα»...

Η ανάρτηση Λιδάκη για το «άθλιο σύστημα υγείας» και το τηλεφώνημα του Ά.Γεωργιάδη – τι είπε στο patris.gr o κρητικός καλλιτέχνης

Ο ίδιος έκανε λόγο για ένα άθλιο σύστημα υγείας ,το οποίο ζει εκ των έσω ως ασθενής και ο φίλος του Ανδρέας Αεράκης, μετέφερε το αγανακτισμένο μήνυμά του ,μέσα από το νοσοκομείο:

«Αγαπημένοι φίλοι κ συνάνθρωποι σας γράφω μέσα από ΠΑΓΝΗ Ηρακλείου Κρήτης. Θα σας πω ότι …το σύστημα υγείας του οποίου ηγείται ο Μπόμπος είναι άθλιο, πανάθλιο και όχι μόνο.

Αυτή είναι η Ελλάδα του σήμερα.

Θαυμάζω τους νοσηλευτές για το σθένος και την αυταπάρνηση που δείχνουν και λίγα λέω.

Είδα νοσηλεύτρια στα πρόθυρα λιποθυμίας.

Ελάτε, κύριε Μπόμπο Γεωργιάδη, να θαυμάσετε σκηνές απείρου κάλλους, αν έχετε λίγη τσίπα ανθρωπιάς,  είστε συγχρόνως και γελοίος και αξιολύπητος.

Εμείς εδώ μέσα που πονάμε, απαιτούμε να παραιτηθείτε».

Συνεχείς αναβολές

«Είμαι εδώ 15 μέρες και περιμένω να κάνω εγχείρηση στο πόδι, η οποία συνεχώς αναβάλλεται» είπε ο κ.Λιδάκης στο patris.gr σημειώνοντας: «Δεν ζήτησα ιδιαίτερη μεταχείριση, είμαι μαζί με άλλους ασθενείς ηλικιωμένους που περιμένουν μέρες και μέρες να μπουν στο χειρουργείο και πονάνε, υποφέρουν. Τι θα γίνει με όλους αυτούς τους ανθρώπους;»

Ο τραγουδιστής υπογράμμισε ότι 3 φορές αναβλήθηκε το χειρουργείο του, με την αιτιολογία ότι υπάρχουν τροχαία, ατυχήματα και γενικά πιο επείγοντα περιστατικά και έχει χάσει την υπομονή του.

Το τηλεφώνημα Γεωργιάδη

Λίγο μετά την ανάρτηση του Μανώλη Λιδάκη για το «άθλιο σύστημα υγείας» και τις ευθύνες του υπουργού, το τηλέφωνό του χτύπησε και στην άλλη γραμμή ήταν ο  υπουργός Υγείας.

«Ήταν ιδιαίτερα ευγενικός, μου είπε ότι θα ήθελε να συναντηθούμε κι ότι θαυμάζει τη δουλειά μου κι εγώ από την πλευρά μου του επανέλαβα αυτά που έγραψα.

Δεν είναι δυνατόν τόσοι άνθρωποι και μάλιστα ηλικιωμένοι, να περιμένουν εβδομάδες να χειρουργηθούν!

Αλίμονο σε εκείνους που θα χρειαστούν νοσηλεία σε νοσοκομείο.»

Ο Μανώλης Λυδάκης τόνισε στο patris.gr ότι θα πάει σε Κέντρο Αποκατάστασης και θα επιστρέψει στο νοσοκομείο, όταν ,επιτέλους, θα μπορέσει να γίνει η επέμβαση στο γόνατό του.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: