Σάββατο, Ιουνίου 22, 2024

Death in the Soul/ La Mort dans l' Ame (2018) : η αλήθεια είναι ζόρικη πολύ

https://focus.telerama.fr/664x442/60/2024/03/12/58ea5e904aed4b5a9c1ebdb35901aecd.jpg/webpΈνα φρικτό έγκλημα, μια ακόμη χειρότερη αλήθεια. Ο Marc Lagnier ομολογεί τον φόνο του λατρεμένου γιου του, αλλά αρνείται να εξηγήσει τους λόγους που τον οδήγησαν στην αποτρόπαια πράξη του.

Όλα φαίνονται ξεκάθαρα και προφανή: ο Μαρκ Λανιέ καθ΄ομολογίαν του είναι ένοχος, γι΄αυτό δεν χρειάζεται να ψάξετε κανέναν άλλο πέρα από αυτόν.

 Ο Tristan όμως  Delmas, ένας φιλόδοξος νεαρός δικηγόρος που διορίζεται να υπερασπιστεί τον Marc ενάντια στη θέληση του τελευταίου, αμφιβάλλει για την ειλικρίνεια του παιδοκτόνου και "σκαλίζει" την υπόθεση. 

Test DVD : La mort dans l'âme - Critique Film Αναζητώντας την αλήθεια, ο Tristan κοιτάζει την οικογένεια Lagnier, αποκαλύπτοντας σκοτεινές ζώνες και πράγματα ανείπωτα. Συνειδητοποιεί επίσης ότι η έρευνά του συνεχίζει την έρευνα της αστυνομίας για τον δολοφόνο νεαρών γυναικών. Είναι όμως ο Μαρκ  ο δολοφόνος; Σκότωσε τον γιο του για να τον φιμώσει; Το ήξερε η γυναίκα του;Critique / "La Mort dans l'âme" (2017) de Xavier Durringer - Bulles de  Culture

Σημαδεμένος από ένα ανείπωτο μυστικό, ο Τριστάν δεν θα ξεφύγει ο ίδιος  αλώβητος από την υπόθεση Lagnier.

Σκηνοθέτης : Xavier Durringer
Παίζουν:  Hugo Becker, Didier Bourdon, Flore Bonaventura, Benjamin Voisin, Isabelle Renaud
Genre Drame, PolicierLa mort dans l'âme sur myCANAL : résumé de l'épisode

La Mort dans l'âme (téléfilm)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η απαγωγή (1996) : Στη σκιά ενός παλαιού αριστουργήματος

Η απαγωγή (1996) Πηγή: filmy.gr     Ο μεγαλοεπιχειρηματίας Τομ Μάλεν περνάει τις χειρότερες ώρες της ζωής του, όταν ο γιος του πέφτει θύμα...