Παρασκευή, Απριλίου 12, 2024

Μεγάλη του έγνοια η φτωχολογιά. Άυπνος από τη στενοχώρια στο σπίτι του , αξίας 1,8 εκατ. ευρώ , σκέφτεται να μείνει σε τροχόσπιτο

 

https://s.parapolitika.gr/images/1130x667/jpg/files/2024-03-04/spiti_kasselaki.jpg«Καρφιά» Νέας Αριστεράς κατά Κασσελάκη μετά την συνέντευξη στο σπίτι του 1,8 εκατ. ευρώ

efsyn.gr

Νέα Αριστερά (Ελλάδα) - Βικιπαίδεια


Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε η Νέα Αριστερά τις αναφορές του Στέφανου Κασσελάκη στην συνέντευξη που παραχώρησε στον Νίκο Ευαγγελάτο, μέσα από το πανάκριβο καινούργιο διαμέρισμά του στο κέντρο της Αθήνας.

«Ο κ. Κασσελάκης μίλησε για τις δυσκολίες που περνούν οι Έλληνες πολίτες από το νέο του σπίτι αξίας 1.8 εκατομμυρίων ευρώ στην Αθήνα της στεγαστικής κρίσης» τόνισε η Νέα Αριστερά.

«Συνεχίζοντας την μετατροπή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ριάλιτι σόου επιβεβαίωσε ότι με την αριστερά έχει πάρει προ πολλού διαζύγιο», σχολίασε δηκτικά.

Και συνεχίζει η ανακοίνωση: «Τα όσα επανέλαβε περί φορολογίας είναι ανάξια σχολιασμού. Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ παραπέμπει στη λογική της Δεξιάς: απαλλαγές φόρου για τους ισχυρούς ως εργαλείο της ανάπτυξης. Ο κύριος Μητσοτάκης πράγματι έχασε την ευκαιρία να έχει στο πρόσωπο του κ. Κασσελάκη έναν ακόμη νέο υπουργό.

Σήμερα όμως μάθαμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ του κυρίου Κασσελακη ζητάει προσλήψεις και νέες εξουσίες στην αστυνομία. Και φυσικά ότι θεωρεί τις καταλήψεις των πανεπιστημίων εφάμιλλες με τον βανδαλισμό των πανεπιστημίων. Κάθε φορά και λίγο πιο δεξιά στον ανταγωνισμό της διεκδίκησης συντηρητικών ψήφων.

Καλορίζικο το νέο σπίτι. Ελπίζουμε όταν τελειώσει η ανακαίνιση να ενημερώσει επιτέλους ο κύριος Κασσελάκης τους πολίτες για το πόθεν έσχες του και για τις εταιρίες στο Ντελαγουέρ, τις οποίες κατά δήλωση του «δεν έχει προλάβει να μετρήσει»».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ (ΝΤΕΜΕΚ) ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥ ΤΑΚΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ , ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΓΕΛΙΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΤΕΣ

  Επιστροφή στην εποχή του φανατικού  «γλωσσαμύντορος» καθηγητή Γεωργίου Μιστριώτη; Ο κ. Θεοδωρόπουλος θέλει απαρέμφατα (!) ΝΙΚΟΣ ΣΑΡΑΝ...