Κυριακή, Απριλίου 21, 2024

ΝΥΧΤΑ ΓΕΜΑΤΗ ΕΡΩΤΑ /PENNY SERENADE (1941): όταν το δράμα διανθίζεται από στιγμές αβίαστου γέλιου

 https://m.media-amazon.com/images/S/pv-target-images/08afa6c1cbd2c9ec66f060cc08630416023303e08bba3f8e646dde82e26c7689.jpg

ΝΥΧΤΑ ΓΕΜΑΤΗ ΕΡΩΤΑ (1941)

(PENNY SERENADE)

  • ΕΙΔΟΣ: Ρομαντική Κομεντί
  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Τζορτζ Στίβενς
  • ΚΑΣΤ: Κάρι Γκραντ, Αϊρίν Νταν

 Παραγωγή: Fred Guiol, George Stevens
Διευθυντής Ήχου: Jack A. Goodrich
Σύνθεση Μουσικής: Raymond Hubbell, John Golden
Πρωταγωνιστούν: Cary Grant, Irene Dunne, Beulah Bondi

  • ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 119’


Στην Ιαπωνία, ένας σεισμός προκαλεί το θάνατο του αγέννητου παιδιού του Ρότζερ και της Τζούλι. Όταν γυρίζουν πίσω στην Αμερική, υιοθετούν ένα μωρό παρά την επισφαλή οικονομική κατάσταση της οικογένειας τους. Θα μεγαλώσουν την κόρη τους μέχρι την ηλικία των 6 ετών, η οποία πεθαίνει ξαφνικά. Η θλίψη σχεδόν χωρίζει τον Ρότζερ και την Τζούλι.

Καθώς η Τζούλι ετοιμάζεται να εγκαταλείψει το σύζυγό της, παίζει τους δίσκους με τραγούδια που έχει συνδέσει με τη γνωριμία τους, από την πρώτη τυχαία συνάντηση σε ένα δισκοπωλείο, τα ρομαντικά τους ραντεβού, το γάμο τους, την επιθυμία να αποκτήσουν ένα παιδί, όλες τις χαρές και τις λύπες της ζωής που μοιράστηκαν και ξαναζεί μέσα από αυτές τις αναμνήσεις.Penny Serenade (1941) on Make a GIF



Penny Serenade (1941) - Remastered HD on Make a GIFTurner Classic Movies — rachelmygod: Penny serenade (George Stevens, 1941)

Τα μεγάλα όνειρα ενός ζευγαριού δίνουν τη θέση τους σε μια ζωή
γεμάτη από απροσδόκητη θλίψη και απρόσμενη χαρά.
Εξαιρετική η ηθοποιία του Κάρι Γκραντ και της Αϊρίν Νταν
προσδίδουν στην ταινία μια ιδιαίτερη ποιότητα.Penny Serenade (1941) on Make a GIF

Penny Serenade (1941) on Make a GIF«Το Νύχτα Γεμάτη Έρωτα, είναι Αμερικανική δραματική ταινία του 1941 σε σκηνοθεσία Τζορτζ Στίβενς. Πρωταγωνιστές της ταινίας είναι οι Άιριν Νταν, Κάρι Γκραντ και Μπιούλα Μπόντι. Η ταινία πραγματεύεται τις επιπτώσεις που έχει στη ζωή ενός ζευγαριού ένα ατύχημα, μετά από το οποίο η σύζυγος δεν μπορεί να αποκτήσει παιδιά.=> Βικιπαίδεια»

Νύχτα Γεμάτη Έρωτα (Penny Serenade) του Τζορτζ Στίβενς ...


Δεν υπάρχουν σχόλια: