Σάββατο, Απριλίου 20, 2024

«ΕΛΑΣ – Μαφία – Ολιγαρχία» : μια πολυδιάστατη έρευνα του Reporters United για το οργανωμένο έγκλημα στη σύγχρονη Ελλάδα

 


Η σχέση του μαφιόζου Β. Ζαμπούνη με αξιωματικό της ΕΛΑΣ και η προσωπική γνωριμία του με τον Δ. Μελισσανίδη. Όσα τεκμήρια συνδέουν τον μαφιόζο Β. Ρουμπέτη με Μαρινάκη - Αλαφούζο.
 

Νέα έρευνα του Reporters United για την Greek Mafia: Το Reporters United ερευνά τα ίχνη που άφησε πίσω του ο Βαγγέλης Ζαμπούνης, ο οποίος δολοφονήθηκε με 97 σφαίρες τον Ιανουάριο του 2024. Ίχνη που οδηγούν στην καρδιά της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά και συνδέουν έμμεσα την Greek Mafia με κορυφαία ονόματα του ελληνικού επιχειρείν. ~ Η σχέση του Ζαμπούνη με αξιωματικό της ΕΛΑΣ που χειρίστηκε τις χουλιγκανικές δολοφονίες σε Νέα Φιλαδέλφεια και Ρέντη. ~ «Ο κ. Δημήτρης Μελισσανίδης γνώριζε προσωπικά τον Ευάγγελο Ζαμπούνη» απαντά στο Reporters United η Aegean Oil. Δεν ήταν όμως ο μόνος: Πώς οι δολοφονημένοι μαφιόζοι Ζαμπούνης και Ρουμπέτης συνδέονται με τους κυρίους Μελισσανίδη, Μαρινάκη, Αλαφούζο. 

1. ΕΛΑΣ – Μαφία – Ολιγαρχία

Των Νικόλα Λεοντόπουλου, Γιάννη Τσακαρισιάνου.
Εικονογράφηση: Reporters United.

Το Reporters United είναι ένα δίκτυο ρεπόρτερ
με σκοπό την υποστήριξη της ερευνητικής δημοσιογραφίας,
τη συνεργασία με διεθνή ΜΜΕ και δημοσιογράφους,
και τη δημοσίευση ρεπορτάζ που δεν χωράνε αλλού.
 

Στήριξε την ανεξάρτητη δημοσιογραφία του Reporters United εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Brahms: Most Beautiful Adagios

Tracklist: 00:00:00 Violin Concerto in D Major, Op. 77: II. Adagio (Berliner Symphoniker, Eduardo Marturet & Borika van den Booren) 00...