Τρίτη, Απριλίου 16, 2024

Ελλάς: χώρα γερόντων! Τείνει προς εξαφάνιση...

Elon Musk on ‘X’: ‘Greece Experiencing Population Collapse’https://www.tovima.com/wp-content/uploads/2024/04/15/birth.jpeg

Ίλον Μασκ: Η Ελλάδα βιώνει κατάρρευση του πληθυσμού της!



Το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας αναδεικνύει σε ανάρτησή του ο Έλον Μασκ. Ο μεγιστάνας επισημαίνει την υπογεννητικότητα που καταγράφεται στη χώρα μας και τονίζει ότι ο ρυθμός των γεννήσεων είναι ο χαμηλότερος σε σχεδόν έναν αιώνα.

Ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της Τesla και του Χ υπογράμμισε επιπλέον ότι «η Ελλάδα είναι μια από τις δεκάδες χώρες που βιώνουν κατάρρευση του πληθυσμού τους, λόγω των χαμηλών ρυθμών των γεννήσεων».

Παράλληλα αναπαρήγαγε post που έλεγε ότι η Ελλάδα θα είναι η πρώτη χώρα που θα βιώσει «πληθυσμιακή κατάρρευση», καθώς οι ξαφνικοί και αναπάντεχοι θάνατοι συνεχίζουν να αυξάνονται, την ώρα που οι γεννήσεις πέφτουν χαμηλότερα από όλες τις προβλέψεις. Συγκεκριμένα το post που αναπαρήραγε έλεγε: «Οι καρδιακές ανεπάρκειες, τα εγκεφαλικά, οι θρομβώσεις και οι επιθετικοί καρκίνοι ανάμεσα σε κατά τα άλλα υγιείς νέους έχουν προκαλέσει την αύξηση των ποσοστών θνησιμότητας στην Ελλάδα, ενώ τα επίπεδα γονιμότητας σε νεαρούς άνδρες και γυναίκες οδηγούν το ποσοστό γεννήσεων σε μεγάλη πτώση, αφού ο ρυθμός των γεννήσεων είναι ο χαμηλότερος σε σχεδόν έναν αιώνα».

Στο παρελθόν έχει εκφραστεί πολλές φορές για την υπογεννητικότητα τονίζοντας πως αποτελεί απειλή για την ανθρωπότητα και έχει απευθύνει έκκληση στους κατοίκους των ανεπτυγμένων χωρών να κάνουν περισσότερα παιδιά. Μάλιστα όπως έχει αναφέρει η υπογεννητικότητα αποτελεί μεγαλύτερη απειλή για την ανθρωπότητα από την υπερθέρμανση του πλανήτη.

Πηγή: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: