Σάββατο, Φεβρουαρίου 17, 2024

Πλήρης διάλυση της Υγείας με Ιδιωτικοποίηση των πάντων από Άδωνι Γεωργιάδη - Σχέδιο- τερατούργημα...

Τελετή παράδοσης - παραλαβής του Υπουργείου Υγείας | theDoctorΤην “ωμή και απροκάλυπτη” ενός σχεδίου πλήρους κατάργησης της δωρεάν δημόσιας υγείας από τον Άδωνι Γεωργιάδη, καταγγέλλει η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας.

Τις εν λόγω κατηγορίες τις εξαπέλυσε η ΟΕΝΓΕ μετά τη συνάντηση που είχαν με τον υπουργό Υγείας για τα προβλήματα που επικρατούν -και διαιωνίζονται- στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Ενώ σε άλλο σημείο της ανακοίνωσής της, στην οποία παρατίθενται τρία βασικά στάδια για πλήρη ιδιωτικοποίηση, η ΟΕΝΓΕ αναφέρει καυστικά για τον κ. Γεωργιάδη ότι “ήταν πραγματικά αφοπλιστική η ειλικρίνειά του”.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στη σημερινή προγραμματισμένη συνάντηση της ΟΕΝΓΕ με τον Υπουργό Υγείας, ο υπουργός ωμά και απροκάλυπτα αποκάλυψε συγκεκριμένο σχέδιο πλήρους κατάργησης κάθε έννοιας δωρεάν δημόσιας νοσοκομειακής περίθαλψης, σε τρία (3) στάδια:

  • Απογευματινά επί πληρωμή χειρουργεία και λοιπές επί πληρωμή ιατρικές πράξεις μέσα στα δημόσια νοσοκομεία.
  • Έξοδος των γιατρών ΕΣΥ προς τα ιδιωτικά θεραπευτήρια, χωρίς κανέναν σχεδόν περιορισμό.
  • Ανεξέλεγκτη είσοδος ιδιωτών γιατρών στα (σήμερα) δημόσια νοσοκομεία.
Ήταν πραγματικά αφοπλιστική η ειλικρίνειά του.

Επιβεβαιώθηκαν πλήρως οι εκτιμήσεις της ΟΕΝΓΕ πως η αναγκαιότητα ανατροπής αυτής της πολιτικής δεν είναι ένα απλό κλαδικό αίτημα των υγειονομικών, αλλά ζήτημα επιβίωσης για όλο το λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα εθνικά μας χούγια

  ...