Κυριακή, Φεβρουαρίου 25, 2024

Καμαρώστε τη φανατική σιωνίστρια Ισραηλινή υπουργό Μέι Γκολάν που κραυγάζει : «Είμαι περήφανη για τα ερείπια της Γάζας»!

 https://www.kathimerini.gr/wp-content/uploads/2023/11/2023-11-05T073300Z_179518804_RC2T64AM2FTV_RTRMADP_3_ISRAEL-PALESTINIANS_1-768x480.jpg?v=1699175775

Ισραηλινή υπουργός / «Είμαι προσωπικά περήφανη για τα ερείπια της Γάζας»!

Πηγή: tvxs.gr

 

Η ισραηλινή υπουργός Κοινωνικής Ισότητας, Μέι Γκολάν, δήλωσε ότι είναι «υπερήφανη» για την καταστροφή που προκαλεί ο ισραηλινός στρατός στη Λωρίδα της Γάζας.

Μιλώντας κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε από την Κνέσετ (Κοινοβούλιο του Ισραήλ) το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, η Γκολάν απείλησε τον ηγέτη της Χαμάς στη Γάζα, Γιαχία Σινουάρ, με αποκεφαλισμό ή σύλληψη.

«Δεν ντρεπόμαστε λέγοντας ότι θέλουμε να δούμε τους στρατιώτες των IDF (ισραηλινός στρατός) να πιάνουν τον Σινουάρ και τους τρομοκράτες του από τα μάτια και να τους σέρνουν σε όλη τη Λωρίδα της Γάζας στο δρόμο τους προς τα μπουντρούμια», είπε η υπουργός, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Anadolu.

«Είμαι προσωπικά περήφανη για τα ερείπια της Γάζας και ότι κάθε μωρό, ακόμη και σε 80 χρόνια από τώρα, θα λέει στα εγγόνια του τι έκαναν οι Εβραίοι», πρόσθεσε.

«Ούτε περιστέρι ούτε κλαδί ελιάς, μόνο ένα σπαθί για να κόψει το κεφάλι του Σινουάρ, αυτό θα λάβει από εμάς».

Για πρώτη φορά από την ίδρυσή του το 1948, το Ισραήλ κατηγορείται για γενοκτονία στο Διεθνές Δικαστήριο, το ανώτατο δικαστικό όργανο των Ηνωμένων Εθνών.

Μια προσωρινή απόφαση τον Ιανουάριο διέταξε το Τελ Αβίβ να σταματήσει τις πράξεις γενοκτονίας και να λάβει μέτρα για να εγγυηθεί την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στους αμάχους στη Γάζα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα εθνικά μας χούγια

  ...