Κυριακή, Φεβρουαρίου 04, 2024

Η αβίωτη ελληνική πραγματικότητα της αίσθησης μιας διαρκούς αδικίας

Με το πενάκι του γελοιογράφου Γιάννη Δερμεντζόγλου (Πηγή: tvxs.gr)

Δικαιοσύνη

ΠΟΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΣΚΙΤΣΟ ΤΟΥ ΕΚΛΕΚΤΟΥ ΣΚΙΤΣΟΓΡΑΦΟΥ


Μαρία Καρυστιανού: «Και μόνη να μείνω… το έγκλημα στα Τέμπη δεν θα  συγκαλυφθεί» (Ηχητικό) | NeakritiΗ Μαρία Καρυστιανού καταγγέλλει την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου: Μου είπε «Aυτά συμβαίνουν, να πάτε στην… Εκκλησία»!

Newsroom

Σε νέες απίστευτες καταγγελίες προχώρησε η Μαρία Καρυστιανού, μετά το δριμύ «κατηγορώ» που εξαπέλυσε ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής που διερευνά το έγκλημα των Τεμπών. Η μητέρα της 20χρονης Μάρθης Ψαροπούλου, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στο σιδηδροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη και πρόεδρος του συλλόγου των οικογενειών των θυμάτων, παραχώρησε μια καθηλωτική συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Radio984 του Ηρακλείου.

Η κ. Καρυστιανού αποκάλυψε ότι επισκέφθηκε τον Άρειο Πάγο για να μεταφέρει στην Εισαγγελέα τα όσα γνώριζε και όσα κατάφερε να συγκεντρώσει μετά την αδιάκοπη έρευνά της και της είπε «αυτά συμβαίνουν» και να πάει να επισκεφθεί μια εκκλησία για να τη βοηθήσει.

«Είναι δυνατόν να πηγαίνω στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και να της λέω αυτά τα πράγματα και αντί να μου πει «Ναι, είναι μεμπτό, δεν είναι μεμπό, είναι ποινικά κολάσιμο», ή οτιδήποτε να μου λέει: ‘Τι να κάνουμε; Αυτά συμβαίνουν. Πάτε στην εκκλησία να σας βοηθήσει. Κοιτάξτε μπροστά τη ζωή σας’»;, είπε ντροπιασμένη για τη χώρα, όπως χαρακτηριστικά, είπε η κ. Καρυστιανού, αποκαλύπτει παράλληλα μια σειρά πρωτοφανών μεθοδεύσεων συγκάλυψης ευθυνών σε όλα τα επίπεδα.

Αποκάλυψε, επίσης, ότι όταν ρώτησε τον εισαγγελέα Λάρισας ποιος υπέγραψε για να γίνει το μπάζωμα στο σημείο «μηδέν», με αποτέλεσμα να χαθούν πολύτιμα για την έρευνα στοιχεία, απάντησε πως «δεν υπάρχει τέτοιο χαρτί, μου το είπαν στο τηλέφωνο ότι οι πραγματογνώμονες ολοκλήρωσαν την έρευνά τους».[................................]

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ 

Η Μαρία Καρυστιανού καταγγέλλει την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Ο «Μπερλουσκόνι» της Ξάνθης και η αφασία του ΕΣΡ Πώς ξεφεύγει από το ραντάρ του ΕΣΡ ενώ έχει 12 ραδιόφωνα στην περιοχή;... PIXABAY...