Δευτέρα, Ιουλίου 25, 2016

ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ...

https://static2.zoosos.gr/wp-content/uploads/2016/06/KiatoDilitiriasmenaSkylia-620x390.jpg
 ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ , ΗΘΙΚΟΣ, ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ

1. Ο Φιλοζωικός και Πολιτιστικός Σύλλογος «Σχέσεις Στοργής» επικηρύσσει τον δράστη ή τους δράστες που δηλητηρίασαν περισσότερα από 12 αδέσποτα ζώα στο Κιάτο και στο Κάτω Διμηνιό και δίνει 2.000 ευρώ σε όποιον δώσει πληροφορίες για τον ή τους δολοφόνους.
2. Το Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας βεβαίωσε διοικητικό πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ στον άνδρα που στις 17 Μαρτίου δηλητηρίασε στην οδό Κύπρου στην πόλη της Ιεράπετρας δύο αδέσποτα σκυλιά και σκότωσε το ένα.
Τον δράστη εντόπισαν οι αρχές καθώς η ιδιοκτήτρια ενός περιπτέρου προσκόμισε στην Αστυνομία το βίντεο που έδειχνε τον δράστη να δίνει τροφή στα ζώα, τα οποία η ίδια φρόντιζε συστηματικά.
3.  Με ποινή φυλάκισης ενός έτους με τριετή αναστολή και 5.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο καταδικάστηκε  Δράμας η γυναίκα πουεξόντωσε με φόλες δύο αδέσποτα έναν σκύλο και μια γάτα στο χωριό Καλαμπάκι.
Την δράστη είδε μια γειτόνισσα της και με τη συνδρομή του συλλόγου «Φίλοι των Ζώων Δράμας» κατήγγειλε το γεγονός στο Αστυνομικό Τμήμα Δοξάτου. Η αυτόπτης μάρτυρας την είδε να πετάει κεφτεδάκια – που όπως αποδείχτηκε ήταν δηλητηριασμένα – σε δύο αδέσποτα που εκείνη φρόντιζε έξω από το σπίτι της.
4. Σάλο έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Σάμου η αποκάλυψη ότι ένας 65χρονος ιδιοκτήτης ταβέρνας δηλητηρίασε τέσσερις γάτες που επισκέπτονταν την αυλή του καταστήματός του αναζητώντας υπολείμματα τροφής για να χορτάσουν την πείνα τους!
5.
Πάνω από 13 σκυλιά δηλητηρίασε αδίστακτο άτομο στα Καμίνια Ηρακλείου, με την τοπική κοινωνία να είναι ανάστατη και τα ζωοφιλικά σωματεία να αντιδρούν για μια ακόμη φορά!
Ο δράστης είναι γνώριμος στους κατοίκους καθώς προχωράει σε συστηματική δηλητηρίαση σκύλων στην περιοχή. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες που δημοσιεύει το adespoto.gr, το άτομο αυτό εδώ και καιρό απειλούσε ότι θα δηλητηρίαζε τα αδέσποτα ζώα.
6.  Με ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Γρεβενών όχι μόνο καταδίκασε τη δηλητηρίαση των αδέσποτων ζώων που συνέβη πριν από μερικές μέρες στην πόλη του αλλά επικήρυξε και τον δράστη με το ποσό των 2.000 ευρώ.
7.  Σήμερα ειδοποιηθήκαμε από κάτοικο των Περιβολίων Χανίων ότι τα ξημερώματα της Δευτέρας βρήκαν τα δύο τους σκυλιά νεκρά μέσα στην αυλή του σπιτιού τους.Ο θάνατος των ζώων προήλθε από δηλητηρίαση  και αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις για το είδος του δηλητηρίου.
Ο κηδεμόνας κατονόμασε ως δράστη τον γείτονά του ο οποίος πολλάκις είχε απειλήσει οτι θα δηλητηριάσει τα ζώα και πριν δύο μέρες είχε δηλώσει ότι «αφού δεν τα τακτοποιείτε εσείς θα τα τακτοποιήσω εγώ».Ήταν δε ο μόνος που είχε πρόσβαση στο χώρο που ήταν τα ζώα.Ο κηδεμόνας ειδοποίησε την αστυνομία-η οποία μετά από παρέμβασή μας,προσήλθε στο σημείο και συνέλαβε τον κατηγορούμενο στα πλαίσια του αυτόφωρο και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
8,9,10 και άλλα άπειρα παρόμοια υπέροχα περιστατικά.

Ιδέα: Gerontakos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΚΩΣΤΑΣ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: ΑΗΔΙΑ...

    Οργή από την εμφάνιση Καραμανλή στη Βουλή (topontiki.gr)