Σάββατο, Νοεμβρίου 22, 2008

Τύφλα να 'χει η Μαφία...

Ο αγοραστής ήταν και ο ... πωλητής

Ο αγοραστής ήταν και ο.... πωλητής στην υπόθεση της ανταλλαγής του ολυμπιακού ακινήτου με οικόπεδα που είχαν παραχωρηθεί στη Μονή Βατοπεδίου.
Σύμφωνα με τις καταθέσεις των μεγαλομετόχων της εταιρίας που αγόρασε το ολυμπιακό ακίνητο στους Θρακομακεδόνες, Σπύρου Τζανή και Γιάννη Θεοδωρακόπουλου, τα χρήματα της αγοράς απεστάλησαν στον Kύπριο επιχειρηματία Aθω Κυρανίδη που εκπροσωπούσε τη Μονή στην αγοραπωλησία.

Η εταιρεία «RASSADEL» του Αθου Κυρανίδη, στην οποία κατατέθησαν τα 50 εκ. ευρώ της αγοράς, μετέχει και στην εταιρεία «ΑΝΘΕΜΙΑΣ» του Ομίλου Πάπιστα, η οποία αγόρασε τα «οικόπεδα-φιλέτα» στη Θεσσαλονίκη.

Οι κ.κ. Τζανής και Θεοδωρακόπουλος, δήλωσαν πως έχουν αξιώσει την επιστροφή των χρημάτων που κατέβαλαν για την αγορά του ολυμπιακού ακινήτου.

"Μάριο , πάρε τον Σαλβατόρε και πηγαίνετε
να δείτε τι γίνεται στην Ελλάδα.
Οι καλόγεροι έχουν γίνει πολύ ανταγωνιστικοί
στο real estate τα τελευταία χρόνια.
Κινδυνεύουμε να χάσουμε την αγορά της."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Πλάτων απέναντι στον Θουκυδίδη (1 & 2) : συναρπαστική διάλεξη του καθηγητή Φιλοσοφίας Βασίλη Κάλφα για τον Έρωτα στην πλατωνική φιλοσοφία

Εισηγητής: Βασίλης Κάλφας*, καθηγητής Φιλοσοφίας στη Φιλοσοφική Σχολή του ΑΠΘ    Το δραματικό πλαίσιο αρκετών πλατωνικών διαλόγων είναι εμφα...