Κυριακή, Απριλίου 14, 2024

Οι επτά προτεραιότητες της Νέας Αριστεράς

 


Οι επτά προτεραιότητες της Νέας Αριστεράς

Δημήτρης Τερζής

xaritsisΟ επικεφαλής της Κ.Ο. της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης | ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Οι επτά προτεραιότητες της Νέας Αριστεράς


Ξεκινάει η προεκλογική εκστρατεία για τις κάλπες του Ιουνίου ● Βολές κατά Κασσελάκη για το νέο πανάκριβο σπίτι στο Κολωνάκι και για το διαζύγιό του με την Αριστερά.

Νέα πολιτική καμπάνια θα εγκαινιάσει την εβδομάδα που έρχεται η Νέα Αριστερά βάζοντας στο πολιτικό προσκήνιο, όπως αναφέρουν πηγές της, «6+1 προτεραιότητες για να αλλάξει η ζωή μας». Οι ίδιες πηγές ανέφεραν πως η καμπάνια στηρίζεται σε αυτό που θα έπρεπε να είναι ο πυρήνας της πολιτικής πρότασης, δηλαδή η προγραμματική πρόταση. Οι εν λόγω 7 προτεραιότητες στις οποίες θα βασιστεί η καμπάνια εν όψει των ευρωεκλογών είναι οι εξής:

1. Πόλεμος στην ακρίβεια

2. Φορολόγηση του πλούτου

3. Οχι στα F35, χρήματα για Παιδεία και Υγεία

4. Δίκαιη πράσινη μετάβαση

5. Στέγη για όλες και όλους

6. Χωρισμός Κράτους-Εκκλησίας

7. Συγκάλυψη τέλος

Σε σύσκεψη με το επικοινωνιακό επιτελείο της Νέας Αριστεράς ο Αλέξης Χαρίτσης τόνισε ότι στόχος είναι «η Νέα Αριστερά να κάνει τη διαφορά στο πολιτικό σύστημα γιατί επιμένει ότι οι λύσεις στα μεγάλα προβλήματα είναι στα αριστερά. Εμείς απορρίπτουμε τη θολή ρητορεία που λέει τα πάντα χωρίς εν τέλει να λέει τίποτα».

Από τα όσα ανέφερε ο κ. Χαρίτσης είναι προφανές ότι η Νέα Αριστερά θα συνεχίσει να ασκεί κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, κυρίως για τα όσα λέει και με τον τρόπο που τα παρουσιάζει ο πρόεδρός του. Υπενθυμίζεται ότι η Νέα Αριστερά σχολίασε το γεγονός ότι ο κ. Κασσελάκης παρουσίασε το νέο του σπίτι αξίας 1,8 εκατ. ευρώ σε τηλεοπτική εκπομπή. «Μίλησε για τις δυσκολίες που περνούν οι Ελληνες πολίτες από το νέο του σπίτι αξίας 1,8 εκατομμυρίου ευρώ στην Αθήνα της στεγαστικής κρίσης. Συνεχίζοντας τη μετατροπή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ριάλιτι σόου επιβεβαίωσε ότι με την Αριστερά έχει πάρει προ πολλού διαζύγιο», ήταν το σχόλιο της Νέας Αριστεράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ (ΝΤΕΜΕΚ) ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥ ΤΑΚΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ , ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΓΕΛΙΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΤΕΣ

  Επιστροφή στην εποχή του φανατικού  «γλωσσαμύντορος» καθηγητή Γεωργίου Μιστριώτη; Ο κ. Θεοδωρόπουλος θέλει απαρέμφατα (!) ΝΙΚΟΣ ΣΑΡΑΝ...