Πέμπτη, Νοεμβρίου 29, 2018

ΣΤΗΣΕ ΚΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ , ΜΠΟΡΕΙΣ. ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ , ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ !

Στην Αγίου Δημητρίου, σήμερα το μεσημέρι

ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ , ME IQ   ΝΗΠΙΟΥ, ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΕΙ   ΜΙΑ ΔΗΘΕΝ ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΠΡΟΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΟΠΛΗΚΤΟΥΣ"  ΜΑΘΗΤΕΣ- ΕΝΩ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ-  ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ , Ο ΚΟΥΚΟΥΤΣΟΚΕΦΑΛΟΣ,ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ


Την προβοκατόρικη δράση των πατριδοκάπηλων ακροδεξιών ομάδων στο σημερινό μαθητικό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη αποκαλύπτει  ένα βίντεο που από το altsantiri.gr κάνει τον γύρο του διαδικτύου και καταγράφει καθαρά την προσπάθεια ενός «μακεδονομάχου» να φορτώσει σε «αναρχικούς» επίθεση σε παιδιά, την οποία ωστόσο έχουν «στήσει» δικοί του άνθρωποι.
Συγκεκριμένα, ο ακροδεξιός αγκιτάτορας , προσπαθώντας προφανώς να επηρεάσει  την κοινή γνώμη υπέρ των εθνικιστικών καταλήψεων, ανέβασε στο διαδίκτυο  ένα βίντεο για να "αποδείξει" ότι  κάποιοι αναρχικοί πέταξαν μπουκάλια κατά μαθητών, τη στιγμή που συνέβαινε το αντίθετο, δηλαδή κάποια "πατριωτάκια" προσπαθούσαν να κάψουν την κατάληψη στην Ολύμπου . Μάλιστα, προκειμένου να επενδύσει στον φόβο, άρχισε να φωνάζει στα παιδιά να απομακρυνθούν μην τυχόν τα χτυπήσουν οι «αναρχικοί», ενώ τα καθοδηγούσε "πατρικά" ανησυχώντας για την τύχη τους.
Όπως φαίνεται όμως στο βίντεο, μια κοπέλα φαίνεται πως δεν πείθεται από την εκδοχή του και τρέχει να τον ενημερώσει πως τα μπουκάλια που πέφτουν προέρχονται από… δικούς του. Και βέβαια, ο «μακεδονομάχος» ακροδεξιός , με IQ  μάλλον  κάτω από τη βάση,  της απαντά πως το..... γνωρίζει αυτό, αποκαλύπτοντας άθελά του ότι έχει στήσει  προβοκάτσια: «Ο πόλεμος δεν παίζεται… όπως τον παίζουν και αυτοί τον πόλεμο. Έτσι;». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Μα γίνονται καταλήψεις και στο Columbia; Γιάννης Αλμπάνης NEWS 24/7 Κοίτα να δεις τι γίνεται στην Αμε...