Κυριακή, Νοεμβρίου 25, 2018

Ο ανάγωγος της Κυριακής: Μαμά Κολάμπια!!!

Κυριακή έφτασε κι ακόμα να καταλάβω τι έγινε με τον ταξιτζή και τον αριστούχο ηθοποιό του θεάτρου Τέχνης. Το σίγουρο είναι ότι πελάτης και ταξιτζής έμειναν πολλές ώρες μαζί. Δηλαδή, αυτό δεν ήταν κούρσα, ήταν εκδρομή. Ψώνιζε μίση ώρα στο sex shop κι ο ταξιτζής περίμενε χωρίς χρέωση. Και κατ’ αρχήν τι ψώνιζε μισή ώρα;
Και πετάγεται η μάνα μου από μέσα που δεν είχε πάρει πρέφα την υπόθεση και μου λέει:
«Τι ‘ναι μισή ώρα για ψώνια; Μισή ώρα θες μόνο να τα δοκιμάσεις».
Πέσαμε όλη η παρέα κάτω.
*** Ανοίγουμε καπάκι και την τηλεόραση και πέφτουμε στη σκηνή όπου ο Κυριάκος πήγε για πρώτη φορά στη ζωή του στην Κυψέλη και κάνει χαριτωμενιές σ’ ένα παιδάκι στο καροτσάκι και η μάνα του παιδιού γυρνάει και λέει στον Μητσοτάκη:
«Τι γκόμενος είσαι εσύ;»

Σείστηκε το δυάρι. Εντάξει, πολλά μπορείς να πεις για τον Μητσοτάκη, αλλά «τι γκόμενος είσαι εσύ;» δεν το λες, γελάνε τα πρακτορεία μοντέλων.
«Μήπως είχε κάνει μάσκα ομορφιάς;», λέει ο κολλητός μου και την ξεγέλασε.
*** Κάλεσε και τον Τσίπρα ο αυτοδημιούργητος να πάει στην Κυψέλη να δει πώς ζει ο κόσμος. Εκεί που ζει δηλαδή ο Τσίπρας. «Σκοτώστε» τον επικοινωνιολόγο του. Θα τον κάψει. Ρε άνθρωπέ μου χωρίς gps χάνεσαι στην Κυψέλη, πήγαινε στα σαλόνια σου, τα χλιδάτα κι άσε τις παπάτζες που νοιάζεσαι για τον άνθρωπο. Που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά δεν πήγες στη Βουλή για την Οικονομία και πήγες ρε αθεόφοβε για να συνέλθεις μετά το σοκ στην Κυψέλη να φας στους Λαλαούνηδες.
*** Το έστρωσαν το τραπέζι στον αυτοδημιούργητο που πριν πέντε λεπτά καλούσε τον Τσίπρα να πάει στην Κυψέλη. Στον Λαλαούνη όμως δεν τον κάλεσες. Στα ωραία δεν τον καλείς. Μόνο στην Κυψέλη.Αποτέλεσμα εικόνας για μητσοτακης γαβαλας
Αυτό θέλουν οι πλούσιοι. Τον δικό τους πρωθυπουργό. Να τον καλούν στα σπίτια τους, να ‘χουν κάτι να δείξουν, κάτι να πουν.
«Απόψε έχουμε τον τάδε υπουργό». Ποιον να καλέσουν με τον ΣΥΡΙΖΑ. Τον Πολάκη; Που θα φάει μέσα απ’ τη γαβάθα χωρίς να το βάλει μπροστά στο πιάτο του;
*** Σημιτάκο έφτασαν και σε σένα. Κι άλλος υπουργός σου βρέθηκε με μίζες. Τώρα τον ψάχνουν διαβάζω. Κι εσύ που ήσουν επικεφαλής στο ΚΥΣΕΑ τίποτα δεν κατάλαβες. Κι αυτός ο παλιογάλλος ο πάνω πάνω στην εταιρεία «Thales» που είπε «μας την πήραν οι άλλοι τη δουλειά γιατί στόχευσαν στον Πρωθυπουργό» συνωμότησε με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ποιος συνωμότησε μωρέ και βρέθηκαν ένα σκασμό εκατομμύρια στους λογαριασμούς των υπουργών σου; Που έτρεξε η Φωφώκα κι ο Γιωργάκης να σε στηρίξουν για το κακό που σε βρήκε.
Η Φωφώκα θα την πληρώσει πολύ ακριβά αυτή τη βόλτα.
*** Α! Εντελώς συμπτωματικά το έσκασε ο μάρτυρας ο Όσβαλντ που διευθετούσε τις μίζες στην Ελλάδα. Τυχαίο κι αυτό Σημιτάκο;;;
*** Αφού ονόμασε το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ για ν’ αλλάξει το ΑφΜ του κόμματος που έφαγε τα λεφτά μας από τις τράπεζες, ξαφνικά θυμήθηκε να συμπαρασταθεί στον Σημίτη.
Έχετε καταρρεύσει στη συνείδηση των πολλών. Σας έχουν απομείνει μόνο όσοι μαζί τα φάγατε και φοβούνται μην τους πιάσουν κι αυτούς και κάποιοι από τους πολλούς που πίστεψαν στον Ανδρέα Παπανδρέου και νομίζουν ότι κουβαλάτε ακόμα το όραμά τους.
*** Ο κόσμος αρχίζει και ξυπνάει. Και να κάνει βόλτες.
Πήγε, που λέτε, ένας φίλος μου να κάνει τη βόλτα του στην Πλάκα και τι να δει;
Ανοιχτήρια σε σχήμα πέους. Όχι ένα ή δυο. Δεκάδες, εκατοντάδες. Πωλούνται σε όλα σχεδόν τα μαγαζιά με αναμνηστικά είδη. Απευθύνονται κυρίως σε τουρίστες, αλλά αν ήρθες και θες να πάρεις κάτι δεν θα σε εμποδίσει κανένας. Άφοβα. Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτή η καινούργια τάση κι από που μας προέκυψε. Ένα είναι το γεγονός. Έχει γεμίσει η Πλάκα πουτσο@νοιχτήρια.
«Άντε να μας μπει καλά ο καινούργιος χρόνος», είπε η γιαγιά απ’ το χωριό που έκανε βόλτα στην Πλάκα.
«Παναγιώτη μου, πάρε μου ένα πουτσανοιχτήρι να σε ξεκαπακώνω την μπύρα σου».
Ορίστε και τα ντοκουμέντα:

Α που να βρεις χαΐρι.
Με το πουτσανοιχτήρι.
Που θα έγραφε κι ο ποιητής της Πλάκας.
Υ.Γ.: Να πούμε και ένα «μπράβο» στα παιδιά του Λυκείου στο Τυχερό Έβρου που κέρδισαν το πρώτο βραβείο στην κατηγορία Youth στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό της Κομισιόν για την ασφάλεια στο Διαδίκτυο #SaferInternet4EU. Η διάκριση αυτή συνιστά μεγάλη επιτυχία, καθώς ο ανταγωνισμός ήταν τεράστιος, ανάμεσα σε σχολεία που είχαν στη διάθεση τους πολύ προηγμένα μέσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γρηγόρης Γεροτζιάφας: «Ήρθε η ώρα η Αριστερά και η ευρύτερη προοδευτική παράταξη να κάνουν ένα βήμα μπροστά»

Γρηγόρης Γεροτζιάφας: Τι να κάνουμε anoixtoparathyro.gr 19 Απριλίου 2024 Ήρθε η ώρα η Αριστερά και η ευρύτερη προοδευτική παράταξη ...