Τρίτη, Νοεμβρίου 20, 2018

ΒΙΒΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΡΟΖ ΧΡΩΜΑ

ΒΙΒΛΙΚΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑ 

ΚΑΙ

 ΓΚΑΣΤΡΩΜΑΤΑ

Πηγή: atheofobos2.blogspot.com


Έλα ντε!
Εύλογο το ερώτημα.
Και η μεν Εύα μάλλον είναι αθώα γιατί μέχρι να μεγαλώσουν οι γιοί της θα είχε μάλλον κλιμακτήριο, αλλά για τον Αδάμ και τις κόρες του δεν παίρνω όρκο!
Άλλωστε στην Αγία Γραφή δεν υπάρχουν  προβληματισμοί και ηθικολογίες για  τις αιμομιξίες.
Όταν ο Λωτ βρέθηκε στην σπηλιά μόνος του με τις κόρες του  « είπε η μεγαλύτερη κόρη στην μικρότερη… άνθρωπος δεν υπάρχει επί της γης για να συνευρεθεί μαζί μας, όπως γίνεται παντού, έλα λοιπόν ας μεθύσουμε τον πατέρα μας και ας πλαγιάσουμε μαζί του…». Γέν.19. 32.




«Μέθυσαν λοιπόν τον πατέρα τους την νύκτα εκείνη με κρασί και κοιμήθηκε μαζί του η μεγάλη του κόρη… Εκείνος δεν κατάλαβε ούτε όταν ξάπλωσε ούτε όταν σηκώθηκε. Την άλλη μέρα είπε στη μικρή αδελφή της, χθες βράδυ ξάπλωσα εγώ με τον πατέρα μας. Έλα να τον μεθύσουμε κι απόψε και κοιμήσου εσύ μαζί του… Μέθυσαν λοιπόν τον πατέρα τους και  πλάγιασε η μικρότερη μαζί του και πάλι εκείνος δεν κατάλαβε ούτε όταν ξάπλωσε ούτε όταν σηκώθηκε. Έτσι οι δυο κόρες του Λωτ έμειναν έγκυες από τον πατέρα τους»! Γέν. 19.32-36.
Βέβαια μπορεί το θεόπνευστο βιβλίο της Αγίας Γραφής να μας αθωώνει τον Λωτ που το επάνω κεφάλι του  δεν καταλάβαινε τι έκανε όταν ήταν ντίρλα, το κάτω  όμως ύψωνε υπερήφανο το ανάστημα του και επιτελούσε χωρίς πρόβλημα το θεάρεστο έργο του.
Ήδη  προηγουμένως ό ίδιος, ως γνήσιος θεοσεβούμενος, προτίμησε αντί να πηδήξουν οι Σοδομίτες τους αγγέλους τους πρότεινε να πηδήξουν τις παρθένες κόρες του:
«έχω δύο θυγατέρες που δεν γνώρισαν άνδρα, να σας τις φέρω λοιπόν έξω και κάμετε σ’ αυτές ότι σας αρέσει». Γέν.19.8. [.................................]
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

Σχετική εικόνα



atheofobos2: ΒΙΒΛΙΚΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΚΑΣΤΡΩΜΑΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Jan Stanislawski (1860-1907)- Polish modernist painter and founder of various innovative art groups-Πολωνός μοντερνιστής ζωγράφος και ιδρυτής διαφόρων καινοτόμων ομάδων τέχνης

Ο Jan Grzegorz Stanisławski (24 Ιουνίου 1860, Vilshana – 6 Ιανουαρίου 1907, Κρακοβία, Αυστροουγγαρία) ήταν Πολωνός μοντερνιστής ζωγράφος, ...