Παρασκευή, Δεκεμβρίου 22, 2017

ΣΑΤΙΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΤΗ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ ΜΑΣ

artwork satire cartoonist pawel kuczynski polish 14 Brilliant Satirical Artwork by Pawel Kuczynskihttps://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR5vhyEfQEM4KDFBG0j9RqZK89AW8cx-yaPjaVhyd0T-t5ex3Aq"Η πραγματικότητα είναι τόσο τρελή, διεστραμμένη και παράλογη που είναι αδύνατον να την συναγωνιστείς. Αυτή η πραγματικότητα μου δίνει έμπνευση με το παραπάνω. Απλά, προσπαθώ να ζωγραφίζω ό,τι παρατηρώ."

Ο Pawel Kuczynski γεννήθηκε το 1976 στο Szczecin (Πολωνία) και  αποφοίτησε από την Ακαδημία Καλών Τεχνών στο Πόζναν με ειδίκευση στη γραφιστική τέχνη. 

Το νεοσουρεαλιστικό το έργο του  επικεντρώνεται  στην καυστική σατιρική απεικόνιση της πραγματικότητας , δίνοντας έμφαση στις διευρυμένες  κοινωνικές ανισότητες της εποχής μας , στο με κάθε τίμημα  κυνήγι του χρήματος, στον αλόγιστο καταναλωτισμό , στη  μετάλλαξη του ανθρώπου σε ένα ον απροκάλυπτα χυδαίο και δολοφονικό προς τον έμψυχο και άψυχο περιβάλλοντα κόσμο του.

LIFO: Τα πανέξυπνα αιχμηρά illustration του Pawel Kuczynski | Graphico ...artwork satire cartoonist pawel kuczynski polish 2 Brilliant Satirical Artwork by Pawel Kuczynski

Δεν υπάρχουν σχόλια:

«Όλβιος όστις ιστορίας έσχε μάθησιν»(Ευριπίδης) : «Ο Χίτλερ και οι Απόστολοι του Κακού» /Ντοκιμαντέρ (2016)

Αντικειμενικό πορτρέτο, βασισμένο σε έγχρωμα αρχεία, του Αδόλφου Χίτλερ και των ανδρών γύρω του, που ήταν οι  υπεύθυνοι για την επιτυχία του...