Τρίτη, Μαΐου 24, 2016

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΚΩΤΙ ΜΑΣ

to-sikoti-mas-mas-exomologite-ke-mas-simvoulevi
ΤΟ ΣΥΚΩΤΙ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ, ΛΕΕΙ ΣΩΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. 
Tο συκώτι μας μάς λέει:
Το Συκώτι μας είναι η Ζωή μας….. Το προσέχουμε για να έχουμε ή…
Βέβαια, μόνο όταν γνωρίζουμε Τι κάνει το Συκώτι μας για τη Ζωής μας, θα μάθουμε να το Αγαπάμε και να το Φροντίζουμε όσο χρειάζεται για να ζήσουμε μια φυσιολογική Ζωή!

Ακούστε λοιπόν Τι κάνει και Πώς λειτουργεί το Ήπαρ, ως ένα θαυματουργό Εργοστάσιο Επεξεργασίας που καλλιεργεί όλες τις απαραίτητες Ουσίες που χρειάζεται ο Οργανισμός μας για να Λειτουργήσει, και Πώς παράλληλα φιλτράρει όλες τις τοξικές ουσίες που δεχόμαστε κάθε μέρα από το Περιβάλλον και από το στόμα μας!
Θα μείνετε έκπληκτοι!
Γεια σας… είμαι το συκώτι σας!
Θα σας πω πόσο πολύ σας αγαπώ με 9 τρόπους:

> 1. Αποθηκεύω το σίδηρο και τον διατηρώ για όσο τον χρειάζεστε, το ίδιο και πολλές βιταμίνες και ιχνοστοιχεία.
Χωρίς εμένα δε θα είχατε τη δύναμη να ζείτε.

> 2. Βοηθάω τη χολή να αφομοιώσει την τροφή.
Χωρίς εμένα δε θα υπήρχατε.

> 3. Αποτοξινώνω τις δηλητηριώδεις χημικές ουσίες που μου δίνετε, δηλαδή το αλκοόλ, την μπίρα, το κρασί και τα ναρκωτικά (και αυτά που δίνονται με συνταγή και αυτά χωρίς), όπως και τις παράνομες ουσίες.
Χωρίς εμένα οι <<κακές>> σας συνήθειες θα σας σκότωναν.

> 4. Αποθηκεύω ενέργεια, όπως μία μπαταρία, από τη συσσώρευση της ζάχαρης (υδατάνθρακες, γλυκόζη και λίπος) ώσπου να τη χρειαστείτε.
Χωρίς εμένα τα επίπεδα της ζάχαρης στο αίμα σας θα έπεφταν δραματικά, με αποτέλεσμα να πέφτατε σε κώμα. 

Το πρωί δε θα μπορούσατε να σηκωθείτε από το κρεβάτι αν δε λειτουργούσα!
> 1. Δημιουργώ το αίμα που υπάρχει στον οργανισμό σας πριν ακόμα γεννηθείτε!
Χωρίς εμένα δε θα υπήρχατε!

> 2. Κατασκευάζω νέες πρωτεΐνες, τις οποίες χρειάζεται το σώμα σας για να είναι υγιές και να αναπτύσσεται.
Χωρίς εμένα δε θα αναπτυσσόσασταν φυσιολογικά!

> 3. Αφαιρώ τα δηλητήρια από τον αέρα, τον καπνό εξάτμισης και τα διάφορα χημικά που αναπνέετε.
Χωρίς εμένα θα δηλητηριαζόσασταν από τους ρύπους!

> 4. Δημιουργώ συμπαγείς κόκκους που σταματούν την αιμορραγία όταν τραυματίζεστε.
Χωρίς εμένα θα αιμορραγούσατε μέχρι θανάτου!

> 5. Σας βοηθάω να υπερασπίζετε τον εαυτό σας ενάντια στα μικρόβια που εισχωρούν στον οργανισμό σας όλη την ώρα. Παίρνω τα μικρόβια που προκαλούν κρυολόγημα, τον ιό της γρίπης και τα υπόλοιπα μικρόβια που αντιμετωπίζετε και τα σκοτώνω ή τουλάχιστον τα αποδυναμώνω.
Χωρίς εμένα θα ήσασταν καταδικασμένοι να πεθάνετε από οποιαδήποτε μόλυνση που είναι γνωστή στον άνθρωπο.

Τόσο πολύ σας αγαπώ! Εσείς, όμως, με αγαπάτε καθόλου; 
Θα σας πω μερικούς εύκολους τρόπους για να μάθετε να αγαπάτε το Συκώτι σας…
> – Μη με πνίγετε στην μπίρα, στο αλκοόλ ή το κρασί! Ακόμα και ένα ποτό είναι πάρα πολύ για κάποιους ανθρώπους και θα μπορούσε να με σημαδέψει για μια ζωή!
> – Προσέξτε εκείνα τα φάρμακα! Όλα τα ναρκωτικά είναι χημικά και όταν τα αναμειγνύετε χωρίς τη συμβουλή του γιατρού, μπορεί να δημιουργήσετε κάτι τόσο δηλητηριώδες που θα με βλάψει άσχημα. Προσέξτε! Σημαδεύομαι εύκολα!
> Και εκείνα τα σημάδια που ονομάζονται <<Κίρρωση>> είναι μόνιμα! Τα φάρμακα είμαι μερικές φορές απαραίτητα. Αλλά το να παίρνετε φάρμακα χωρίς να χρειάζεται είναι κακή συνήθεια. Όλες αυτές οι χημικές ουσίες μπορούν να βλάψουν το Συκώτι.
> – Προσέξτε με τα σπρέι αεροζόλης! Θυμηθείτε, πρέπει να αποτοξινώνω και ό,τι αναπνέετε! Γι’ αυτό, όταν καθαρίζετε με τα σπρέι αεροζόλης, σιγουρευτείτε ότι ο χώρος αερίζετε ή φοράτε μάσκα. Επιπλέον, προσέξτε τα σπρέι για ζωύφια, τα σπρέι για μύκητες, τα σπρέι χρωμάτων και όλα εκείνα τα άλλα χημικά σπρέι που χρησιμοποιείτε. Να προσέχετε τι αναπνέετε!
> – Προσέξτε με τι έρχεται σε επαφή το δέρμα σας! Εκείνα τα εντομοκτόνα που βάζετε στα δέντρα και τα φυτά όχι μόνο σκοτώνουν τα ζωύφια, αλλά μπορούν να φτάσουν κατευθείαν σε μένα μέσω του δέρματος και να καταστρέψουν τα κύτταρά μου. Θυμηθείτε… είναι όλα χημικά. Καλύψτε το δέρμα σας με γάντια, μακριά μανίκια, ένα καπέλο και μία μάσκα κάθε φορά που ψεκάζετε με αυτά στον αέρα ή τα χειρίζεστε.
> – Μην τρώτε τόσες πολλές λιπαρές τροφές! Δημιουργώ τη χοληστερόλη που χρειάζεται το σώμα σας και προσπαθώ να κρατώ το σωστό ποσοστό. Χαρίστε μου ένα διάλειμμα. Να έχετε μια σωστή, καλά ισορροπημένη διατροφή. Αν τρώτε τις σωστές ουσίες για εμένα, πραγματικά με διευκολύνετε στη Λειτουργία μου και μου ενισχύετε τις δυνάμεις μου!
> – Μην καταναλώνετε παγωμένα ή καυτά προϊόντα! Με δυσκολεύετε να τα φέρω στην θερμοκρασία του σώματος!
to-sikoti-mas-mas-exomologite-ke-mas-simvouleviTο σημαντικότερο Μήνυμά μου είναι ότι δεν διαθέτω Mηχανισμούς Αποστολής Μηνυμάτων Προειδοποίησης της Φθοράς μου!
Δεν μπορώ και δε θα σας πω ότι αντιμετωπίζω Πρόβλημα, δε θα αισθανθείτε το Παραμικρό και όμως μπορεί να έχω φτάσει πολύ κοντά στο… τέλος μου και φυσικά και στο… δικό σας !
Θυμηθείτε: Δεν είμαι καθόλου παραπονιάρης! Η υπερφόρτωσή μου με ναρκωτικές ουσίες, συμπεριλαμβανομένης και της μαριχουάνας, το αλκοόλ και άλλες τροφές-σκουπίδια μπορεί να με καταστρέψει! Αυτές οι επισημάνσεις είναι και η μοναδική μου προειδοποίηση που έχετε.
Δεν παράγω Συμπτώματα που θα σας έδιναν χρόνο να σταματήσετε τις καταχρήσεις και να θεραπευτείτε!
Να θυμάστε όλοι σχεδόν πίνουν ένα, το πολύ δύο ποτηράκια κρασί, όμως όλοι όσοι πίνουν κάθε μέρα μεγάλες ποσότητες κρασιού ή μπίρας με οδηγούν στο θάνατο με μαθηματική ακρίβεια και φυσικά δε γλιτώνει κανένας! Το ίδιο ισχύει με τις ναρκωτικές ουσίες. Όλα είναι τοξικά! Όλα απαιτούν φιλτράρισμα από εμένα, όσο αθώα και αν πιστεύετε ότι είναι!
Κρατήστε τη συμβουλή μου, σας παρακαλώ!
> – Να με ελέγχετε στο γιατρό σας.
> – Οι διαγνωστικές εξετάσεις αίματος μπορούν να εντοπίσουν κάποια προβλήματα.
> – Αν είμαι μαλακός και ομαλός, είναι καλό. Αν είμαι σκληρός και ανώμαλος, αυτό μπορεί να σημαίνει πρόβλημα.
> – Αν ο γιατρός σας υποψιάζεται πρόβλημα, ο υπέρηχος και το CT μπορούν να το εξετάσουν εξονυχιστικά.
> – Η ζωή μου και η δική σας εξαρτάται από το πώς μου Συμπεριφέρεστε.
Τώρα γνωρίζετε πόσο νοιάζομαι για σας. Σας παρακαλώ να μου συμπεριφέρεστε με τρυφερότητα και προσοχή. 
Ο σιωπηλός σου σύντροφος και ο για πάντα αγαπημένος σου… Το Συκώτι σου!
Δείτε ακόμη: Δείτε τη σχέση του Συκωτιού, των τοξινών του και της Ψυχικής σας διάθεσης! 
Φροντίστε για την πολύτιμη υγεία του συκωτιού και της χολή σας με γαϊδουράγκαθο, ένα από τα σημαντικότερα ηπατοπροστατευτικά προϊόντα της Φύσης, το οποίο και διαθέτω σε εξαιρετική ποιότητα βιολογικό ως συμπλήρωμα διατροφής για αποτοξίνωση από πέτρες, άμμο, λάσπη και όλα τα δηλητήρια και του συκωτιού και της χολής.
Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελία, επικοινωνήστε στο μέιλ: life@proionta-tis-fisis.com

και 5 σημάδια που «δείχνουν» προβλήματα στο συκώτι
Ηπατικά βότανα! 
Καθαρίστε συκώτι και χολή με αυτή την απλή συνταγή 
Αποτοξίνωση 3 ημερών για να καθαρίσει το συκώτι σας
Βότανα και τροφές για την σωστή λειτουργία του ήπατος
Διατροφή για να μειώσετε το λίπος στο συκώτι!
14 τροφές και βότανα για αποτοξίνωση του ήπατος!

και: Πως να κάνουμε έναν τονωτικό χυμό για το συκώτι μας!
Το είδα: enallaktikidrasi.com
********************************************
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

1. ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΓΑΪΔΟΥΡΑΓΚΑΘΟ

 ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΣΥΚΩΤΙ;


Το ήπαρ στους ενηλικες ανθρώπους, ζυγίζει περίπου 1 κιλό και παίζει ζωτικό ρόλο στην λειτουργία του οργανισμού, καθώς φιλτράρει το αίμα και αφαιρείτις τοξινες. Επιπλέον, έχει την ικανότητα να μετατρέπει την τροφή σε ενέργεια και να δημιουργεί χολή, η οποία βοηθά στη διαδικασία της πέψης. Το γαϊδουράγκαθο, ένα αγκαθωτό φυτό, το οποίο οι περισσότεροι αγρότες θεωρούν ζιζάνιο, έχει τη δυνατότητα να προστατεύει και να αποτοξινώνει το ήπαρ
Το βοτανικό όνομα του γαϊδουράγκαθου είναι ‘’Silybum marianum’’, οι σπόροι του οποίοι περιέχουν silymarin, καθώς και στεροειδή, πολυίνες, οργανικά οξέα, σύμφωνα με την αναφορά του Physicians’ Desk για τα βότανα. Η ουσία silymarin διαθέτει ηπατοπροστατευτικές ιδιότητες, που σημαίνει ότι μπορεί να προσφέρει προστασία στο ήπαρ από βλάβες.
ΠΙΘΑΝΑ ΟΦΕΛΗ
Το 2006, μια έρευνα διεξήχθη στο Τμήμα Φαρμακολογίας στο Ινστιτούτο Jawaharlal, Μεταπτυχιακών Σπουδών Ιατρικής και Έρευνας, στην Ινδία. Η έρευνα ανέφερε ότι η silymarin μπορεί να είναι ευεργετική για την θεραπεία πολλών ασθενειών του ήπατος.  Τα συστατικά του γαϊδουράγκαθου πιστεύεται ότι έχουν αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση, με ικανότητες που προστατεύουν το ήπαρ από  τοξίνες. Η έρευνα έδειξε την ικανότητα της silymarin να βοηθά στην αναγέννηση  των ιστών του ήπατος. Πρόσθετες δοκιμές  είναι  αναγκαίες να γίνουν για αν προσδιοριστούν τόσο η δόση όσο και η μέθοδος χρήσης της silymarin για την αποτοξίνωση και την πρόληψη βλαβών στο ήπαρ.
ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ
Το γαϊδουράγκαθο, είναι γενικά ασφαλές φυτό, ακόμα και για γυναίκες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, σύμφωνα με την Εγκυκλοπαίδεια Gale. Αν και δεν υπάρχουν μακροχρόνιες μελέτες που να επαληθεύουν την ασφάλεια του. Καλό είναι να επικοινωνήσετε με τον γιατρό σας πριν το χρησιμοποιήσετε. Οι παρενέργειες που μπορεί να δημιουργήσει είναι ήπιες, όπως ναυτία και διάρροια. Οι άνθρωποι που είναι αλλεργικοί σε φυτά που ανήκουν στην οικογένεια Asteraceae, όπως είναι οι μαργαρίτες, μπορούν επίσης να είναι αλλεργικόι και στο γαίδουράγκαθο.
Πηγές:
Πηγή: http://www.superfoods.gr

****************************

2. Καθαρισμός του ήπατος με νερό από (μαύρες ή ξανθές) σταφίδες

Καθαρισμός του ήπατος με νερό από σταφίδες
Έχετε ακούσει ποτέ για τα οφέλη του νερού από σταφίδες; Αποτελεί ένα φανταστικό και εξαιρετικό πρόσθετο για τη διατροφή σας και κυρίως για την υγεία του ήπατος. Σε αυτά τα άρθρα συνήθως προτείνουμε απλές και φυσικές θεραπείες για την αποτοξίνωση και την ενδυνάμωση του ήπατος. Σήμερα θα μιλήσουμε για μια συγκεκριμένη θεραπεία για τον καθαρισμό του ήπατος με νερό από σταφίδες.
Ποιο είναι λοιπόν το μυστικό του νερού από σταφίδες; Προωθεί τις βιοχημικές διεργασίες στο συκώτι οι οποίες  ενισχύουν την αποτελεσματική αποτοξίνωση της κυκλοφορίας του αίματος. Τα οφέλη του νερού από σταφίδες προέρχονται κυρίως από τα ίδια τα σταφύλια, τις οποίες πιθανότατα γνωρίζετε. Αν ακολουθήσετε αυτή τη θεραπεία για τέσσερις ημέρες συνεχόμενα θα παρατηρήσετε ότι το πεπτικό σας σύστημα θα βελτιωθεί και θα έχετε πολύ περισσότερη ενέργεια. Θα χάσετε αυτήν την ευκαιρία;

Γνωρίζετε ποια είναι τα οφέλη του νερού από σταφίδες;

stafides
Οι γιατροί συνήθως προτείνουν να τρώτε σταφίδες το πρωί καθώς συμβάλλουν στην καλύτερη φροντίδα της καρδιάς σας, εξαλείφουν την κακή χοληστερόλη, μειώνουν τα επίπεδα των τριγλυκεριδίων, προλαμβάνουν τη δυσκοιλιότητα και τις διαταραχές του στομάχου. 
Οι σταφίδες είναι μια φυσική πηγή βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων αλλά αυτά τα οφέλη αυξάνονται ακόμη περισσότερο αν καταναλώνετε το νερό μέσα στο οποίο τις έχετε μουλιάσει. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι με αυτόν τον τρόπο μειώνεται η περιεκτικότητα της ζάχαρης ενώ παράλληλα επωφελείστε από αυτό το φαρμακευτικό ελιξήριο για το συκώτι.
Επιτρέψτε μας να σας εξηγήσουμε!

Μια φυσική πηγή αντιοξειδωτικών

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι οι σταφίδες είναι μια από τις καλύτερες φυσικές πηγές αντιοξειδωτικών. Το μόνο που πρέπει να θυμάστε είναι ότι είναι αποξηραμένα σταφύλια τα οποία είναι πλούσια σε βιοφλαβονοειδή που σας προστατεύουν από τις ελεύθερες ρίζες και ενδυναμώνουν την άμυνα του οργανισμού σας για την καταπολέμηση ασθενειών.
Οι σταφίδες και το νερό από σταφίδες χρησιμοποιούνται κατά παράδοση για την πρόληψη διάφορων καρδιακών νοσημάτων και ασθενειών του ήπατος. Αξίζει να το έχετε υπόψη σας.

Βοηθά στην αποτοξίνωση του σώματος

Όπως ήδη γνωρίζετε τόσο το συκώτι όσο και τα νεφρά είναι βασικά όργανα για τον καθαρισμό του αίματος, καθώς αποβάλλουν τις τοξίνες και τα βαρέα μέταλλα που συγκεντρώνονται στο σώμα σας τα οποία μπορούν τελικά να σας αρρωστήσουν. Ωστόσο, μερικές φορές αυτές οι σημαντικές λειτουργίες αναστέλλονται από κακές διατροφικές επιλογές, από την κατανάλωση πολλών λιπαρών τροφών ή από κακές καθημερινές συνήθειες.
Η κατανάλωση νερού από σταφίδες για τέσσερις ημέρες συνεχόμενα τουλάχιστον μια φορά το μήνα θα βοηθήσει το συκώτι σας να εκτελέσει καλύτερα τις λειτουργίες του, ειδικά την αποτοξίνωση και θα παρατηρήσετε τα αποτελέσματά του όταν θα αισθάνεστε κάποιο βάρος ή όταν το πεπτικό σας σύστημα είναι αργό ή σας προκαλεί πόνο.

Ενισχύει την πέψη

Η κατανάλωση του νερού από σταφίδες είναι μια απλή αλλά αποτελεσματική μέθοδος για τον καθαρισμό της κυκλοφορίας του αίματος, προωθεί την καλή λειτουργία του ήπατος ενώ παράλληλα βελτιώνει το πεπτικό σας σύστημα. Προωθεί το διαχωρισμό των οξέων του στομάχου και με αυτόν τον τρόπο σας βοηθά να επεξεργάζεστε καλύτερα τις τροφές και να απορροφάτε τα θρεπτικά συστατικά. Θα αρχίσετε να παρατηρείτε αυτά τα οφέλη σε περίπου δυο ημέρες εφόσον ξεκινήσετε τη θεραπεία με νερό από σταφίδες.

Πώς να φτιάξετε το νερό από σταφίδες;

nero apo stafides

Υλικά

  • 2 κούπες νερό (400 ml)
  • 150 γραμ. σταφίδες

Προετοιμασία

tsai
  • Πρώτα από όλα σας προτείνουμε να επιλέξετε προσεκτικά τις σταφίδες που θα αγοράσετε. Αποφύγετε τις πολύ γυαλιστερές καθώς αυτή η λάμψη δεν είναι φυσική και στην πραγματικότητα προέρχεται από χημική επεξεργασία που έχουν υποστεί για να φαίνονται πιο ελκυστικές. Αναζητήστε πιο σκουρόχρωμες σταφίδες οι οποίες να μην είναι ούτε πολύ σκληρές αλλά ούτε και πολύ μαλακές. Επιλέξτε ολόκληρες σταφίδες και βεβαιωθείτε ότι είναι καθαρές.
  • Πλύνετε καλά τις σταφίδες και αφήστε τες στην άκρη.
  • Ζεσταίνετε δυο κούπες νερό μέχρι να βράσουν. Έπειτα προσθέτετε τις σταφίδες και τις αφήνετε να σιγοβράσουν για 20 λεπτά. Αλλά δεν έχετε τελειώσει ακόμη. Πρέπει να τις αφήσετε να μουλιάσουν μέσα στο νερό όλο το βράδυ.
  • Την επόμενη μέρα, το πρωί, στραγγίζετε το νερό και ζεσταίνετε λίγη ποσότητα από αυτό. Μπορείτε να το πιείτε πολύ ζεστό ή χλιαρό, όπως σας αρέσει περισσότερο, αλλά είναι πολύ σημαντικό να το πίνετε με άδειο στομάχι αφότου ξυπνήσετε. Στη συνέχεια πρέπει να περιμένετε 30 με 35 λεπτά πριν αρχίσετε το πρωινό σας γεύμα.
  • Το καλύτερο είναι το κάνετε αυτό για αρκετές ημέρες συνεχόμενα και να έχετε τα πάντα έτοιμα από το βράδυ για να πίνετε το νερό απευθείας μόλις σηκώνεστε από το κρεβάτι.
  • Να θυμάστε ότι πρέπει να ακολουθείτε αυτή τη θεραπεία για τέσσερις ημέρες τουλάχιστον. Να επιλέγετε πάντα πιο σκουρόχρωμες σταφίδες και να βεβαιώνεστε ότι δεν έχουν υποστεί καμία επεξεργασία η οποία θα μπορούσε να είναι επιβλαβής για την υγεία σας. Να αγοράζετε βιολογικές σταφίδες ή να τις αγοράζετε από καταστήματα υγιεινής διατροφής όπου θα γνωρίζετε ότι δεν έχουν αναπτυχθεί με χημικά προϊόντα ή φυτοφάρμακα.
  • 3Μπορείτε να ακολουθείτε αυτήν τη θεραπεία μια φορά το μήνα καθώς δεν έχει καμία παρενέργεια. Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι αποφεύγετε την υψηλή πρόσληψη ζάχαρης που βρίσκεται στις σταφίδες. Αν παράλληλα ακολουθείτε μια διατροφή με λίγα λιπαρά και με άφθονα φρούτα και λαχανικά τότε θα βελτιώσετε σημαντικά τη συνολική υγεία του ήπατος ενώ το νερό από σταφίδες αποτελεί ένα εξαιρετικό συμπλήρωμα για την καθημερινή σας διατροφή.

    *Ελληνική Μαύρη Σταφίδα & πώς Καθαρίζει το Συκώτι σε Μόλις 2 Μέρες

  • ******************************** 
  •  3. ΟΙ ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΚΩΤΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καναδή ακτιβίστρια προς Μητσοτάκη: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε, έχετε το αίμα 14.000 παιδιών από την Παλαιστίνη στα χέρια σας. Πώς μπορείτε να κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέπτη; Το Ισραήλ είναι τρομοκρατικό κράτος»

  Με μια ακτιβίστρια υπέρ της Παλαιστίνης βρέθηκε αντιμέτωπος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Καναδά, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα...