Σάββατο, Μαΐου 28, 2016


Ξεχάστε το Ιράκ! Η ...ζήλεια  είναι ο πραγματικός λόγος   που όλος ο πολιτισμένος κόσμος  μισεί τον Τόνι Μπλερ, σύμφωνα με τον ίδιο.



Forget Iraq, this is the REAL reason everyone hates Tony Blair (according to Tony Blair)
Τόνι Μπλερ: ένας πολιτικός που θα έπρεπε να έχει προ πολλού καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου για διακεκριμένα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Αντί να ζητήσει με συντριβή συγγνώμη για τα ψέματα που είπε στο λαό του, προκειμένου να δικαιολογήσει τη δολοφονική συμμετοχή της Αγγλίας στην εισβολή των Αμερικανών στο Ιράκ, ο ανερυθρίαστος καραγκιόζης ζητά και τα ρέστα:κατηγορεί τους επικριτές του (δηλαδή όλον τον κόσμο) ότι τον μισούν επειδή υπήρξε... πετυχημένος πολιτικός, αφού εκλέχτηκε τρεις φορές. Άρα, λέει ο αθεόφοβος σίριαλ κίλερ, ποιος είναι ο πραγματικός λόγος αυτών των μειωτικών επιθέσεων προς το πρόσωπό του; Η ζήλεια , αποφαίνεται, από τους μικρούς και ασημάντους, τους αποτυχημένους της ζωής και τους κομπλεξικούς.


Μιλώντας στην  Emily Maitlis στην εκπομπή  BBC This Week, υποστήριξε: ‘There are people who disagree with me for reasons that they say are to do with, say, Iraq, but are actually to do with the fact I won three elections for the Labour Party and they didn’t like it.’!
Την ώρα όμως που έλεγε αυτά το τσιράκι των Αμερικανών, ιδού πώς αποτυπωνόταν στο καντράν η αντίδραση του κόσμου για όσα άκουγε από τον ασυνείδητο πρώην πολιτικό:

Why don't people like Tony Blair

Ιmmigration policies62Invading Iraq56Letting Britain's foreign policy be dictated by the US34Tarnishing politics with scandals26Failing to curb spending21Letting Gordon Brown succeed him as PM21Not being tough enough on crime20Raising taxes with nothing to show for it18Don't know7Not taking Britain into the euro5Failing to tackle climate change4None of these1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΚΩΣΤΑΣ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: ΑΗΔΙΑ...

    Οργή από την εμφάνιση Καραμανλή στη Βουλή (topontiki.gr)