Κυριακή, Μαΐου 22, 2016

Οι αγαπημένοι Σκύλοι του Παβλόφ στην Ελλάδα!

 

Οι Pavlov's Dog live στο Κύτταρο!

Οι Pavlov's Dog live στο Κύτταρο!
Οι Pavlov's Dog έρχονται στην Αθήνα για ένα live στο Κύτταρο το Σάββατο 28 Μαΐου 2016!

Αν μια μπάντα αξίζει να αναφέρεται ως "μοναδική" αυτή δεν είναι άλλη από τους Pavlov’s Dog. Ιδρύθηκαν το 1973 από τον πρώην ντράμερ του Chuck Berry "Mike Safron" και η απίστευτη φωνητική απόδοση του David Surkamp τους καθιέρωσε στη συνείδηση του κοινού ως συγκρότημα-φαινόμενο στον Progressive Rock χώρο. Το 1975 κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο album τους " Pampered Menial",  το οποίο αποτελεί ορόσημο στην ιστορία της ροκ και ψηφίστηκε από το περιοδικό Mojo ως μια από τις σημαντικότερες Prog-rock κυκλοφορίες όλων των εποχών.

Την περιοδεία που ακολούθησε, κατά τη διάρκεια της οποίας πολλοί μετέπειτα θρύλοι της ροκ μουσικής όπως οι Journey και οι Heart άνοιξαν συναυλίες τους, διαδέχτηκε η αναπάντεχη διάλυση του συγκροτήματος το 1977 αφήνοντας ένα μεγάλο κενό στο χώρο της μουσικής. Οι φήμες περι αυτοκτονίας του David Surkamp που στροβιλίζονταν γύρω από τη μπάντα διαψεύστηκαν το 2004, όταν μετά από την επετειακή συναυλία για τα 30 τους χρόνια, οι Pavlov’s Dog ανακοίνωσαν την επανένωση τους και έκτοτε παραμένουν ενεργοί τόσο δισκογραφικά όσο και συναυλιακά.

Μετά από εξάχρονη απουσία, οι Pavlov’s Dog επιστρέφουν στην Ελλάδα για μια και μοναδική εμφάνιση η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Μαΐου στο Κύτταρο. Η εκπληκτική σκηνική παρουσία και η ενέργεια που χαρακτηρίζει τις συναυλίες τους, η μοναδική φωνή του David Surkamp που ανέγγικτη από το χρόνο συνεχίζει να εντυπωσιάζει και το κομμάτι ορόσημο "Julia", μια από τις πιο γνωστές μπαλάντες όλων των εποχών που έχει αγαπηθεί και από το ελληνικό κοινό, είναι τα στοιχεία που αναδεικνύουν την επίσκεψη τους στη χώρα μας ως μια από της σημαντικότερες συναυλιακές στιγμές της χρονιάς.
Πηγή: culturenow.gr

Pavlov's Dog (band) - Wikipedia, the free encyclopedia

Τζούλια

Τζούλια όρισες τις προδιαγραφές για μένα
Προχώρα προς την πόρτα
Παρακαλώντας γι' αυτό απλά να είναι λίγο περισσότερο και
Τζούλια δεν μπόρεσα να τα καταφέρω καλύτερα από σένα
Έτσι είπες κι η ίδια
Δεν θα ήθελα κανέναν άλλο
Και δεν μπορώ να ζήσω χωρίς την αγάπη σου
Και δεν μπορώ να ζήσω χωρίς την αγάπη σου
Λοιπόν δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα
Ω Τζούλια με τρελαίνεις
Αλλά είμαι...είμαι ένα μέρος των σχεδίων σου
Ω απλά ένας άνδρας όσο υπάρχουν τα όνειρά σου
Είσαι απλά ένα κομμάτι μου
Ω σε παρακαλώ δες πόσα πολλά πόσα πολλά σημαίνεις για μένα
Σε παρακαλώ δες πόσα πολλά πόσα πολλά σημαίνεις για μένα Τζούλια
Και Τζούλια με είχες αμέσως
Και ξέρω ότι σε είχα
Είσαι ένα κομμάτι μου επίσης
Και δεν μπορώ να ζήσω χωρίς την αγάπη σου
Και δεν μπορώ να ζήσω χωρίς την αγάπη σου
Λοιπόν δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα Τζούλια
Και δεν μπορώ να ζήσω χωρίς την αγάπη σου
Και δεν μπορώ να ζήσω χωρίς την αγάπη σου
Mετάφραση kori

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καναδή ακτιβίστρια προς Μητσοτάκη: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε, έχετε το αίμα 14.000 παιδιών από την Παλαιστίνη στα χέρια σας. Πώς μπορείτε να κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέπτη; Το Ισραήλ είναι τρομοκρατικό κράτος»

  Με μια ακτιβίστρια υπέρ της Παλαιστίνης βρέθηκε αντιμέτωπος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Καναδά, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα...