Δευτέρα, Μαρτίου 28, 2016

ΜΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!..

 Μια πολυβραβευμένη ταινία animation μικρού μήκους των Anna Mantzaris και Eirik Grønmo Bjørnsen, για έναν άντρα με κοινωνική φοβία* που ακολουθείται από ένα παράξενο πλάσμα.
 
* Η κοινωνική φοβία είναι διαταραχή που χαρακτηρίζεται από υπερβολικό φόβο και άγχος στις καθημερινές κοινωνικές καταστάσεις που βιώνει το άτομο, το οποίο ανησυχεί ότι υπόκειται σε λεπτομερή εξέταση και αρνητική εκτίμηση από τους άλλους.
Οι άνθρωποι με κοινωνική φοβία έχουν ένα χρόνιο, έντονο και επίμονο φόβο ότι παρακολουθούνται και κρίνονται από άλλους. Φοβούνται συνεχώς ότι οι πράξεις τους θα τους φέρουν σε αμηχανία, σε δύσκολες καταστάσεις και ότι θα εξευτελιστούν για αυτό, από τους άλλους.
Ο φόβος τους μπορεί να είναι τόσο σοβαρός και έντονος. που επηρεάζει αρνητικά την εργασία τους ή τη συμμετοχή τους στο σχολείο και άλλες συνήθεις ή καθημερινές δραστηριότητες.[......]

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο =>Κοινωνική φοβία: Αιτίες, συχνότητα και θεραπεία ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καναδή ακτιβίστρια προς Μητσοτάκη: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε, έχετε το αίμα 14.000 παιδιών από την Παλαιστίνη στα χέρια σας. Πώς μπορείτε να κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέπτη; Το Ισραήλ είναι τρομοκρατικό κράτος»

  Με μια ακτιβίστρια υπέρ της Παλαιστίνης βρέθηκε αντιμέτωπος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Καναδά, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα...