Τρίτη, Μαρτίου 29, 2016

Φύλλα συκής και άλλα σεμνά

 Υπάρχουν πάρα πολλές περιπτώσεις στις οποίες το γυμνό σώμα στα αρχαιοελληνικά αγάλματα θεωρήθηκε προκλητικό και για αυτό έπεσε θύμα λογοκρισίας ουκ ολίγες φορές. Με αφορμή λοιπόν αυτήν την γυμνοφοβία, η οποία πηγάζει από θρησκευτικές ή άλλες ομάδες, η ομάδα "Group Suspific" ετοίμασε ένα υπέροχο βίντεο κινουμένων σχεδίων για να διακωμωδήσει την όλη κατάσταση.
Το βίντεο που τιτλοφορείται "None of that" είναι σύντομο σε διάρκεια, αλλά προλαβαίνει να περάσει το μήνυμα ότι δεν πρέπει να "φοβόμαστε" την θέα του γυμνού σώματος.
Το υπέροχο animation δημιούργησε η ταλαντούχος ομάδα των Anna Hinds Paddock, Isabela Littger de Pinho και Kriti Kaur, ενώ η μουσική είναι του Corey Wallace.
Η δράση λαμβάνει χώρα σε ένα μουσείο κατά τη διάρκεια της νύχτας, όπου ο φύλακας έρχεται αντιμέτωπος με έναν παράξενο "επισκέπτη" ο οποίος λογοκρίνει τα γυμνά αγάλματα τοποθετώντας μαύρες πινακίδες μπροστά από τα γεννητικά τους όργανα.
Η μάχη που ακολουθεί κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον και χαρίζει άφθονο γέλιο. Ποιος θα κερδίσει τελικά;
Δείτε το βίντεο με την λογοκρισία στα γυμνά αγάλματα
Πηγή:piperies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καναδή ακτιβίστρια προς Μητσοτάκη: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε, έχετε το αίμα 14.000 παιδιών από την Παλαιστίνη στα χέρια σας. Πώς μπορείτε να κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέπτη; Το Ισραήλ είναι τρομοκρατικό κράτος»

  Με μια ακτιβίστρια υπέρ της Παλαιστίνης βρέθηκε αντιμέτωπος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Καναδά, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα...