Πέμπτη, Μαρτίου 24, 2016

Ένα φλογερό ειδύλλιο

Eπιστολή «βόμβα» του Σηφουνάκη στη Γεννηματά για σχέσεις Βγενόπουλου-Βενιζέλου

Τα «Επίκαιρα» αποκαλύπτουν την επιστολή-φωτιά του πρώην υπουργού Νίκου Σηφουνάκη προς την πρόεδρο του κόμματος, Φώφη Γεννηματά, στην οποία ούτε λίγο ούτε πολύ, καταγγέλλονται παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη υπέρ του Ανδρέα Βγενόπουλου σε μια σειρά υποθέσεων που αφορούσαν στην επιχειρηματική του δραστηριότητα.
Ο πρώην υπουργός, μάλιστα, δεν διστάζει να κατονομάσει τον τέως πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, ως υπεύθυνο για το «θάψιμο» δηλώσεών του σχετικά με τη δικαστική διαμάχη του με τον «Mr. MIG», αποκαλύπτοντας και μυστική συνάντηση των κ.κ. Βενιζέλου και Βγενόπουλου στο γραφείο του πρώτου στο Κολωνάκι τον περασμένο Δεκέμβριο.
Ο Σηφουνάκης διαδραμάτισε πρωταγωνιστικό ρόλο την περίοδο 2009-2012 σε υποθέσεις που αφορούσαν στον κ. Βγενόπουλο – είτε στη διερεύνηση των δανείων της Marfin Bank προς την Ιερά Μονή Βατοπεδίου από την Ειδική Κοινοβουλευτική Επιτροπή Προκαταρκτικής Εξέτασης είτε στις συναλλαγές εταιρειών συμφερόντων Βγενόπουλου με το Ελληνικό Δημόσιο, όπως η συμμετοχή της Olympic Air στον διαγωνισμό για την αεροπορική σύνδεση των νησιών της άγονης γραμμής.
Η επιστολή
http://img.koutipandoras.gr/unsafe/smart/http://assets.koutipandoras.gr/kouti/imagegrid/2016/03/23/56f309b91dc524720a8b49ab.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια: