Τετάρτη, Απριλίου 10, 2024

Ο Ισραηλινός δάσκαλος που φυλακίστηκε και διώχθηκε επειδή εναντιώθηκε στον πόλεμο στη Γάζα: "Ευχήθηκαν να πεθάνω, ευχήθηκαν να πεθάνουν τα παιδιά μου, απείλησαν να βιάσουν την κόρη μου. ”

"Ευχήθηκαν να πεθάνω, ευχήθηκαν να πεθάνουν τα παιδιά μου, απείλησαν να βιάσουν την κόρη μου. ”

Ο Meir Baruchin, 62χρονος ισραηλινός καθηγητής ιστορίας και ακτιβιστής κατά του πολέμου, αποκάλυψε πώς συνελήφθη τον Οκτώβριο και φυλακίστηκε στην απομόνωση ως «κρατούμενος υψηλού κινδύνου» τον Νοέμβριο για «πρόθεση διάπραξης προδοσίας» και «πρόθεση διατάραξης της δημόσιας τάξης» αφού δημοσίευσε φωτογραφία με τους Παλαιστίνιους που σκοτώθηκαν από τον ισραηλινό στρατό στις 7 Οκτωβρίου σε αντίθεση με τον πόλεμο στη Γάζα.
Είχε αντιμετωπίσει επίσης παρενόχληση και απειλές από άλλους Ισραηλινούς μέσω της ανάρτησης. Όταν αποφυλακίστηκε και επέστρεψε στο σχολείο του για να διδάξει, συναντήθηκε με μια «βίαιη διαδήλωση» από τους δικούς του μαθητές και αναγκάστηκε να οχυρωθεί στην αίθουσα του δασκάλου.

 

 Subscribe to our channel: http://ow.ly/AVlW30n1OWH Subscribe to MEE Telegram channel to stay up to date: https://t.me/MiddleEastEye_TG Middle East Eye Website: https://middleeasteye.net Follow us on TikTok:   / middleeasteye   Follow us on Instagram:   / middleeasteye   Like us on Facebook:   / middleeasteye   Follow us on Twitter:   / middleeasteye  

Μεταγραφή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ (ΝΤΕΜΕΚ) ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥ ΤΑΚΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ , ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΓΕΛΙΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΤΕΣ

  Επιστροφή στην εποχή του φανατικού  «γλωσσαμύντορος» καθηγητή Γεωργίου Μιστριώτη; Ο κ. Θεοδωρόπουλος θέλει απαρέμφατα (!) ΝΙΚΟΣ ΣΑΡΑΝ...