Σάββατο, Μαΐου 20, 2023

Καταδίκη επώνυμων τρολ της Δεξιάς για χυδαίους χαρακτηρισμούς εναντίον γνωστής δημοσιογράφου

 

Πρόεδρος ΔΟΑΤΑΠ* / Καταδικάστηκε για συκοφαντική δυσφήμιση - Δικαιώθηκε η Δήμητρα Φωτιάδου

Ορέστης Καλογήρου και Νίκη Κεραμέως
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Καταδικάστηκαν και αναγκάζονται να καταβάλλουν αποζημίωση για τις συκοφαντικές αναφορές και ύβρεις στο πρόσωπο της Δήμητρας Φωτιάδου, συνταξιούχου δημοσιογράφου, τρία άτομα για συκοφαντικές αναρτήσεις.

Συγκεκριμένα, πριν τέσσερα χρόνια και εν μέσω προεκλογικής περιόδου, η κ. Φωτιάδου είχε μοιραστεί μέσω Twitter «τη χαρά 4 συνταξιούχων της οικογένειας που μετά από χρόνια περικοπών πήραμε 13η σύνταξη. Και τη χαρά των δύο χαμηλόμισθων νέων μας που πήραν μέρισμα», όπως αναφέρει η ίδια σε ανάρτησή της.

«Δέχθηκα έναν ορυμαγδό συκοφαντιών και ύβρεων, (κοπρόσκυλα, οικογένεια παρασίτων, βδέλλες, χαμούρες,κλπ) συντονισμένο από την υπόγα της ΝΔ», τονίζει η συνταξιούχος δημοσιογράφος.

Όπως περιγράφει, πρόκειται για τον μεγαλοξενοδόχο της Κρήτης Φώτη Κόκοτο, τη μεταφράστρια Ρηγούλα Γεωργιάδου και τον καθηγητή του ΑΠΘ και διορισθέντα πρόεδρο του ΔΟΑΤΑΠ από τη Νέα Δημοκρατία - προσωπική επιλογή της Νίκης Κεραμέως - Ορέστη Καλογήρου, οι οποίοι σύμφωνα με την Δήμητρα Φωτιάδου είναι «υβριστές και συκοφάντες με την βούλα του δικαστηρίου».

Μάλιστα, οι παραπάνω καλούνται να καταβάλλουν στην δημοσιογράφο χρηματική αποζημίωση 5, 4 και 2 χιλιάδων ευρώ αντίστοιχα, μαζί με τόκους. «Έπεται συνέχεια στα δικαστήρια και με τους υπόλοιπους σιχαμερούς υβριστές», διαμηνύει η ίδια.

«Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να αμαυρώσει την καλή φήμη της οικογένειας που δημιούργησε ο πατέρας μου. Ένα ορφανό της προσφυγιάς που όπως έλεγε ως το θάνατό του και δάκρυζε, «όλοι πίστευαν ότι θα γίνω αλήτης, αλλά εγώ έγινε ο καλύτερος νοικοκύρης με μια τίμια οικογένεια». Μπαμπά κοιμήσου ήσυχος. Θα συνεχίσω ως το τέλος…», είναι τα χαρακτηριστικά λόγια της Δήμητρας Φωτιάδου. Μάλιστα, η τελευταία έδωσε ξεχωριστές ευχαριστίες στην δημοσιογράφο του ραδιοφωνικού σταθμού Στο Κόκκινο, Ευγενία Λουπάκη, χαρακτηρίζοντάς την «βράχο που στάθηκε δίπλα μου και κατέθεσε στο δικαστήριο τις αλήθειες μου».

Στο δικαστήριο εναντίον της κ. Φωτιάδου, τις χυδαίες ύβρεις και συκοφαντίες έσπευσαν να υπερασπιστούν η Άννα Διαμαντοπούλου, πρώην υπουργός Παιδείας του ΠΑΣΟΚ, ο δημοσιογράφος από «Τα Νέα» Ηλίας Κανέλλης και ο Άριστος Δοξιάδης, βασικός θιασώτης του αντί – ΣΥΡΙΖΑ μετώπου που δραστηριοποιήθηκε στο Ποτάμι του Θεοδωράκη.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε

Επιτέλους δικαστική δικαίωση!

Ακριβώς 4 χρόνια πέρασαν από τότε, την προεκλογική περίοδο του 2019 που έγραψα σε ένα τουητ τη χαρά 4 συνταξιούχων της οικογένειας που μετά από χρόνια περικοπών πήραμε 13η σύνταξη. Και τη χαρά των δύο χαμηλόμισθων νέων μας που πήραν μέρισμα. Δέχθηκα έναν ορυμαγδό συκοφαντιών και ύβρεων, (κοπρόσκυλα, οικογένεια παρασίτων, βδέλλες, χαμούρες,κλπ) συντονισμένο από την υπόγα της ΝΔ.

Κατέφυγα στα δικαστήρια και επιτέλους σήμερα ήρθε η δικαστική μου δικαίωση.

Υβριστές και συκοφάντες με την βούλα του δικαστηρίου είναι ο μεγαλοξενοδόχος της Κρήτης (Ελούντα Μάρε) Φώτης Κόκοτος, η μεταφράστρια Ρηγούλα Γεωργιάδου και ο καθηγητής ΑΠΘ και διορισθείς από τη ΝΔ πρόεδρος στον ΔΟΑΤΑΠ, Ορέστης Καλογήρου. Υποχρεούνται να μου καταβάλλουν χρηματική αποζημίωση 5, 4 και 2 χιλιάδων ευρώ αντίστοιχα, συν τους τόκους!

Έπεται συνέχεια στα δικαστήρια και με τους υπόλοιπους σιχαμερούς υβριστές. Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να αμαυρώσει την καλή φήμη της οικογένειας που δημιούργησε ο πατέρας μου. Ένα ορφανό της προσφυγιάς που όπως έλεγε ως το θάνατο του και δάκρυζε, "όλοι πίστευαν ότι θα γίνω αλήτης, αλλά εγώ έγινα ο καλύτερος νοικοκύρης με μια τίμια οικογένεια."

Μπαμπά κοιμήσου ήσυχος. Θα συνεχίσω ως το τέλος..

ΥΓ

Ευχαριστίες στο βράχο που στάθηκε δίπλα μου κ κατέθεσε στο δικαστήριο τις αλήθειες μου Ευγενία Λουπάκη. Στους Σπύρος Κουζινόπουλος, Yannis Alexakis και Σταύρο Καπάκο, πρόεδρο του ΕΔΟΕΑΠ που έκαναν ένορκες βεβαιώσεις. Στις φίλες καρδιάς Ελένη Λίζου, Vasso Bourantoni , Mary Orfanidi που ήταν δίπλα μου στο δικαστήριο και φυσικά στον γιο μου Alex Rakyat που δεν με άφησε στιγμή να πέσω.

Ευγνώμων και στον δικηγόρο μου Γιώργο Θεοδωρόπουλο ,που εξ αρχής ήταν σίγουρος για την δικαίωσή μου.

Μεταξύ των ατόμων που κατέθεσαν εναντίον μου και υπέρ των εναγόμενων ήταν ο πληναδελφος από ΤΑ ΝΕΑ Ηλίας Κανέλλης, η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, με δεξιό λόγο πια  Άννα Διαμαντοπούλου, ο γνωστός hater του ΣΥΡΙΖΑ Άριστος Δοξιάδης, κά.

 *Διεπιστημονικός Οργανισμός Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και πληροφόρησης Διεπιστημονικός Οργανισμός Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών Προσόντων...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα εθνικά μας χούγια

  ...