Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 15, 2021

Όταν οι οι φανατικοί ανορθολογιστές παραληρούν εκτοξεύοντας χαζομάρες

Σάλος με αρνητές του εμβολίου στην Κατερίνη: «Σατανικά τα τεστ και οι μάσκες» (video)Κατερίνη: Παραληρούν γονείς που είναι αρνητές του εμβολίου - «Σατανικά τα μέτρα για τις μάσκες και τα self tests, είστε εγκληματίες και πρόβατα !»

Tο γύρο του διαδικτύου κάνει το  βίντεο που ανέβασαν οι γονείς μίας μαθήτριας στην Κατερίνη, και προκαλεί αμέτρητα αρνητικά σχόλια από τους χρήστες του διαδικτύου που έχουν σώας τας φρένας τους  .

Οι απερίγραπτοι αυτοί γονείς  έστειλαν το παιδί στο σχολείο χωρίς μάσκα και self test και απαιτούσαν να μπει μέσα, κάτι που δεν επιτράπηκε.

 Στο βίντεο που ανέβασαν οι γονείς, έχοντας και το παιδί μαζί, σε έξαλλη κατάσταση,  χαρακτηρίζουν τα μέτρα για την πανδημία «παράνομα, αντισυνταγματικά, σατανικά». «Καμία ΚΥΑ και κανένας νόμος δεν είναι πάνω από το Σύνταγμα της Ελλάδος», λέει ο πατέρας,  στρατιωτικός, πασίγνωστος "αρνητής" , που αναστατώνει την πόλη με την ακτιβιστική δράση του με πρόσχημα αυτό το θέμα .

Οι γονείς δε διστάζουν μάλιστα να προβούν σε υβριστικούς χαρακτηρισμούς  για τους γονείς που τηρούν τα μέτρα και τους ιερείς που φορούν μάσκα.

« Οι χειρότεροι είστε εσείς , οι γονείς που φιμώσατε σήμερα τα παιδιά σας με τη μάσκα» , λέει ο πατέρας . «Δικαίωμά σας είναι να βάλετε εσείς μάσκες και να κάνετε τεστ και εμβόλια στον εαυτό σας. Εγκληματίες, γι’ αυτό τα χειρότερα έρχονται. Ξυπνήστε , πρόβατα!».


Δείτε το video:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

  ...