Τρίτη, Σεπτεμβρίου 21, 2021

Γυναίκα υπάλληλος εξεγείρεται ενάντια στις δουλοπαροικιακές σχέσεις εργασίας της επιχείρησής της: «Γαμ…. οι μάνατζερς, γαμ… αυτή η δουλειά! Παραιτούμαι!»

 He quit over the loudspeaker, went viral and ended up with several job offers

Με έναν εντυπωσιακό τρόπο αποφάσισε να παραιτηθεί μία εργαζόμενη στη Walmart στις ΗΠΑ.

Η Μπεθ ΜακΓκραθ, πρώην υπάλληλος του καταστήματος Walmart που εργαζόταν για πέντε χρόνια στο τμήμα των ηλεκτρονικών, αποφάσισε να παραιτηθεί εξαιτίας των άθλιων συνθηκών εργασίας, ανακοινώνοντας όμως την παραίτησή της από το μεγάφωνο και «στολίζοντας» την εταιρία για τη συμπεριφορά των στελεχών της.

«Την προσοχή σας πελάτες και συνεργάτες του Walmart, το όνομά μου είναι Beth από το τμήμα των ηλεκτρονικών, δουλεύω εδώ σχεδόν 5 χρόνια και μπορώ να πω ότι όλοι δουλεύουν πολύ και είναι χαμηλόμισθοι. Τόσο οι μάνατζερς, όσο και οι πελάτες μας συμπεριφέρονται άσχημα και όταν έχουμε κάποιο πρόβλημα μας λένε οτι είμαστε αναλώσιμοι. Έχω βαρεθεί αυτή την κατάσταση. Η εταιρία μεταχειρίζεται τους μεγαλύτερους σαν σκα..α. Γαμ…. οι μάνατζερς, γαμ… αυτή η δουλειά. Παραιτούμαι», είπε μεταξύ άλλων πριν κλείσει το μικρόφωνο και αποχωρήσει.

Η θαρραλέα ΜακΓκραθ που δημοσίευσε το βίντεο στο facebook την Τρίτη, αργότερα επανήλθε ευχαριστώντας όσους απάντησαν, λέγοντας ότι ήταν συγκλονισμένη από την υποστήριξη που είχε , με τα χιλιάδες ευνοϊκά σχόλια που έχει δεχτεί.

Παράλληλα δέχθηκε πάρα πολλές προτάσεις εργασίας , τις οποίες  όμως απέρριψε , επειδή , όπως έγραψε , δεν ήταν σε θέση να πιστοποιήσει ποιες από αυτές ήταν αληθινές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: