Τρίτη, Σεπτεμβρίου 28, 2021

Να καταργηθεί αμέσως το άκρως προσβλητικό για τις γυναίκες Bachelor! Υπογράψτε για να απαλλαγούμε από το reality -σκουπίδι του ALPHA

Διαδικτυακό ψήφισμα για να σταματήσει το Bachelor


Διαδικτυακό ψήφισμα κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο Avaaz, με στόχο να συγκεντρωθούν υπογραφές για να σταματήσει το reality, «The Bachelor».

«The Bachelor είναι μία ελληνική reality τηλεοπτική εκπομπή, που προβάλλεται από τον Σεπτεμβρίου του 2020 από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι δημιουργοί του ψηφίσματος.

Διαβάστε αναλυτικά:

Η βασική του ιδέα είναι ότι 20 γυναίκες διεκδικούν έναν άντρα. Η εκπομπή αναπαράγει σεξιστικά στερεότυπα, υποβιβάζει την γυναίκα, προωθεί τον ανταγωνισμό και την επιθετικότητα ανάμεσα στις ομόφυλες, ενδυναμώνει την ιδέα του κυρίαρχου αρσενικού, προσβάλλει κάθε έννοια ισότητας των φύλων. Σε μια εποχή που η έμφυλη βία κορυφώνεται, εμείς ζητάμε ισότητα, συμπερίληψη, δημοκρατία.

Δείτε εδώ το ψήφισμα

https://secure.avaaz.org/community_petitions/el/esr_na_katargethei_to_bachelor/?fVSeAgb&fbclid=IwAR3qABdOlbV92GHTy7DmE6ZRoFD5ohZuowkkFQ3QFv4y2eWIlKCyH3b

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τις τελευταίες 14 υποψηφιότητες για τις Ευρωεκλογές ανακοίνωσε η Νέα Αριστερά.

  Ευρωεκλογές 2024: Μάρω Δούκα και Κωστής Καρπόζηλος στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς! ...