Σκληρή ανακοίνωση των οπαδών του ΠΑΟΚ για Ταχιάο – Ορφανό

Δριμεία επίθεση εναντίον των υποψηφίων δημάρχων που προέρχονται από τον χώρο της ΝΔ Νίκο Ταχιάο και Γιώργο Ορφανό εξαπολύει με ανακοίνωσή της η Θύρα 4, ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ.
Με αφορμή το νταμπλ που κατέκτησε φέτος ο Δικέφαλος οι οπαδοί του ΠΑΟΚ επιτίθενται με «σκληρό» τρόπο τόσο στον «τρισκατάρατο πρώην υπουργό Γιώργο Ορφανό» όσο και στον Νίκο Ταχιάο, ο οποίος σύμφωνα με την ανακοίνωση «συμμετείχε στα πιο σκοτεινά και συντηρητικά χρόνια της τοπικής αυτοδιοίκησης σε αυτή την πόλη».

«Ο τρισκατάρατος Γιώργος Ορφανός»

«Αυτήν την επιτυχία έρχονται να εκμεταλλευτούν τα φαντάσματα του παρελθόντος και με την ιδιότητα του Π.Α.Ο.Κτσή θέλουν να επανέλθουν στο προσκήνιο. Αναφερόμαστε στον τρισκατάρατο Γιώργο Ορφανό,  ο οποίος κατά τη διάρκεια της θητείας του στο αμαρτωλό υπουργείο αθλητισμού συνέδεσε το όνομα του με σκάνδαλα αλλά κυρίως με το αθλητικό νομοσχέδιο που επέβαλε το “ιδιώνυμο” καταστρέφοντας ζωές αθώων. Ο σύνδεσμός μας αλλά και ο κόσμος του Π.Α.Ο.Κ τον πολέμησε και κατάφερε την απόσυρση του νομοσχεδίου του και τον πολιτικό του αφανισμό για σχεδόν μια δεκαετία. Ο άνθρωπος αυτός νομίζει ότι ο κόσμος του Π.Α.Ο.Κ έχει μνήμη χρυσόψαρου και έρχεται τώρα να ζητήσει την ψήφο μας στις δημοτικές εκλογές. Θα πάρει… αυτό που του αξίζει. Εδώ πρέπει να αναφέρουμε ότι η συμμετοχή στο συνδυασμό του εχθρού του κόσμου του Π.Α.Ο.Κ, ενός ανθρώπου που αποτελεί την αγωνιστική σημαία της μεγάλης ομάδας του ΄70 μας απογοητεύει και μας στεναχωρεί» αναφέρουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ για τον Γιώργο Ορφανό.

«Το περίσσιο θράσος του Νίκου Ταχιάου»

«Εκτός βέβαια από τον Ορφανό έχουμε και τον Ταχιάο, ο οποίος με κάθε ευκαιρία καταφέρεται δημόσια εναντίον του προέδρου της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ Ιβάν Σαββίδη και δεν διστάζει να κρύβει τα αντιΠ.Α.Ο.Κτσήδικα συναισθήματά του. Ο άνθρωπος αυτός δηλώνει με περίσσιο θράσος ότι θα δημιουργήσει προβλήματα στον Π.Α.Ο.Κ και είμαστε σίγουροι ότι η εκλογή του θα φέρει εμπόδια στην ανέγερση της Νέας Τούμπας. Εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι ο κόσμος της ομάδας δεν πρέπει να ξεχνάει τη συμμετοχή του στα πιο σκοτεινά και συντηρητικά χρόνια της τοπικής αυτοδιοίκησης αυτής της πόλης όπου υπεξαιρέθηκαν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ ενώ είχε το θράσος να υπερασπιστεί και τον πρώην δήμαρχο στο δικαστήριο, ο οποίος φυσικά και καταδικάστηκε» σημειώνουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στην ανακοίνωση.