Πέμπτη, Απριλίου 18, 2019

 ΚΟΝΤΡΑΣΤ ΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ

  Πόση  αηδία και ντροπή πρέπει  να νιώθει κάθε Θεσσαλονικιός  δημοκράτης  και φίλαθλος , όταν βλέπει  το θέαμα των  εθνοφασιστών   οπαδών του ΠΑΟΚ , που, με πρόσχημα το "Μακεδονικό" και με την ανοχή της Διοίκησης του ιστορικού συλλόγου ,  προπαγανδίζουν  την διά της βίας κατάλυση της Δημοκρατίας και δέχονται τα συγχαρητήρια  από τους Χρυσαυγίτες ινστρούχτορες, που τους αποθεώνουν από την επίσημη ιστοσελίδα του ακροδεξιού μορφώματος....

 

«Χαστούκι» των οπαδών του ΠΑΟΚ στους πολιτικάντηδες: «Προδότες πολιτικοί, Μακεδονία Γη Ελληνική»!


Τόσο στον αγώνα ποδοσφαίρου στην Τούμπα το απόγευμα του Σαββάτου όσο και στον αγώνα καλαθοσφαίρισης την Κυριακή το απόγευμα, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έστειλαν (και αυτοί) ξεκάθαρο μήνυμα ότι δεν πρόκειται να δεχθούν στο ελάχιστο το ξεπούλημα του Ονόματος της Μακεδονίας ΜΑΣ στους σκοπιανούς σφετεριστές της.
Αρχικά, το απόγευμα του Σαββάτου, στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό, ένα τεράστιο πανό αναρτήθηκε στο κέντρο του γηπέδου της Τούμπας, με την χαρακτηριστική επιγραφή «MACEDONIA IS ONE AND ONLY AND IT’S HERE» (Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ).
Την επόμενη ημέρα, ήρθε η σειρά του PAOK Sports Arena, στον αγώνα καλαθοσφαίρισης με τον Ολυμπιακό, με το πανό να γίνεται ακόμη πιο «σκληρό», καθώς έγραφε «ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ» και μια Ελληνική Σημαία δίπλα. Θερμά συγχαρητήρια στους οπαδούς του ΠΑΟΚ για την επιβεβλημένη αυτή κίνηση, όσο κι αν αυτό στενοχωρεί τον εθνομηδενιστή δήμαρχο της Θεσσαλονίκης Μπουτάρη και τους λοιπούς συνοδοιπόρους του.
«Πλάκα» θα έχει, πάντως, να βγουν τίποτα «σαΐνια» της ΕΠΟ ή της ΕΟΚ και να χαρακτηρίσουν ως «πολιτικό» (!)  το μήνυμα των δύο πανό, ζητώντας και τις ανάλογες κυρώσεις.
Αν σκεφτούμε ότι το μήνυμα της γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού που ανέγραφε η φανέλα των ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ Ποντίων οδήγησε στον μηδενισμό της, ενώ αντιθέτως, δεν θεωρήθηκε ως πολιτικό μήνυμα το «τα προσφυγόπουλα είναι παιδιά μας» που ανέγραφε η φανέλα ομάδας της Α’ Εθνικής, όλα είναι πιθανά σε μια Χώρα που ο ανθελληνισμός αποτελεί συνολική επιλογή όχι μόνο της εκάστοτε κυβέρνησης, αλλά ολόκληρου του «Συνταγματικού τόξου».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

 **********************

 Αποτέλεσμα εικόνας για applause animation

...Και πόση ζήλια νιώθει όταν μαθαίνει  ότι οι Αεκτζήδες Ορίτζιναλ,  οι οργανωμένοι δηλαδή οπαδοί της ΑΕΚ είναι αντιφασίστες και στρέφονται αν μπλοκ εναντίον της Χρυσής Αυγής για την  εκδήλωσή της  στο Κορωπί, ανήμερα της 21ης Απριλίου, δηλώνοντας : «Είστε ανεπιθύμητοι!»


Oπαδοί της ΑΕΚ εναντίον Χρυσής Αυγής για εκδήλωση στο Κορωπί ανήμερα της 21ης Απριλίου: «Είστε ανεπιθύμητοι» (pic)
 

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Ένωσης εξέφρασαν την αντίδραση τους ως προς την παρουσία μελών της Χρυσής Αυγής στο Κορωπί, καλώντας σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την ερχόμενη Κυριακή.





Η απόφαση της νεοναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής να οργανώσει εκδήλωση στο δημαρχείο Κορωπίου ανήμερα της «μαύρης» επετείου της 21 Απρίλίου, 52 χρόνια μετά την επιβολή της Χούντας των Συνταγματαρχών, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από πολιτικά κόμματα, φορείς, πολίτες αλλά και οργανωμένους οπαδούς.
Έτσι, με ανακοίνωσή του οπαδοί της ΑΕΚ και συγκεκριμένα ο σύνδεσμος της Original στο Μαρκόπουλο εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία καλεί όλους τους πολίτες να μην επιτρέψουν την παρουσία χρυσαυγιτών στην περιοχή, επισημαίνοντας ότι «το ναζιστικό μόρφωμα δεν έχει καμία θέση στις γειτονιές μας».

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  ή  ΑΛΛΙΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΡΩΠΙΟΥ. 
ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΙΣ 2 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ(ΑΓΑΛΜΑ). 

ΟΙ ΝΑΖΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ. 

Υ.Γ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ.. 
Υ.Γ 1 ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ..
 ΑΕΚ ORIGINAL 21 MARKOPOULO CLUB
 ________________________________________


Δήμος Κρωπίας: Καμία άδεια στην «Ελληνική Αυγή» για εκδήλωση στο δημαρχείο
«Δεν έχει δοθεί άδεια από το Δήμο Κρωπίας για την εκδήλωση της περιφερειακής παράταξης «Ελληνική Αυγή» την Κυριακή 21 Απριλίου στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Κρωπίας», τονίζει σε ανακοίνωση του ο δήμος με αφορμή δημοσιεύματα και αντιδράσεις για εκδήλωση της παράταξης - ενόψει Περιφερειακών Εκλογών - που φέρεται να έχει εξασφαλίσει την αίθουσα του Αμφιθεάτρου.
Υπήρξε, προσθέτει, προφορικό αίτημα και σημείωση σε άτυπο ημερολόγιο εκδηλώσεων υπηρεσίας του δήμου που όμως δεν τέθηκε εγκαίρως υπόψη του δημάρχου Κρωπίας. Είναι αυτονόητο ότι η αίτηση αυτή δεν εγκρίθηκε. Η Δημοτική Αρχή Κρωπίας είναι ανεξάρτητη. Ως γνωστόν, δεν υποστηρίζεται από κόμματα και δε μετέχει του πολιτικού και επικοινωνιακού σχεδιασμού κομμάτων.             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Paul Henry R.H.A. (1876-1958) - An Irish artist noted for depicting the West of Ireland landscape/Ένας Ιρλανδός καλλιτέχνης που διακρίθηκε για την απεικόνιση του τοπίου της Δυτικής Ιρλανδίας

«Ο Paul Henry:  Ιρλανδός καλλιτέχνης που διακρίθηκε για την απεικόνιση του τοπίου της Δυτικής Ιρλανδίας σε ένα λιτό μετα-ιμπρεσιονιστικό σ...