Παρασκευή, Απριλίου 19, 2019

Ως πότε θα μένουμε ασυγκίνητοι μπροστά στον καθημερινό φασισμό τους

https://im2.7job.gr/sites/default/files/imagecache/1200x675/article/2019/16/289748-380670-1.jpg

Ακροδεξιοί βανδάλισαν το σπίτι του ποιητή Μανόλη Αναγνωστάκη!


Άγνωστοι βανδάλισαν με ακροδεξιά σύμβολα το σπίτι του ποιητή Μανόλη Αναγνωστάκη, το οποίο βρίσκεται στη συμβολή των οδών  Μητροπολίτου Γενναδίου και Ιουστινιανού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, λίγο πιο πάνω από την πλατεία Αριστοτέλους.
Στην ταμπέλα του σπιτιού όπου ο σπουδαίος έλληνας ποιητής γεννήθηκε και έζησε με την οικογένειά του έως το 1941, είναι ευδιάκριτα τα ακροδεξιά σύμβολα, ενώ και η μπροστινή πρόσοψη του σπιτιού φέρει τώρα τα ακροδεξιά σύμβολα, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία.
Όπως αναφέρει το Parallaximag πρόκειται για ένα τριώροφο κτίριο με ημιυπόγειο και με πολλά ανοίγματα.Μόνο στη μία όψη υπάρχουν 12 παράθυρα. Ενδιαφέρον προκαλούν οι επιστέψεις των παραθύρων που ενώ στον πρώτο όροφο ακολουθούν το ρεύμα του νεοκλασικισμού, στους άλλους δύο ορόφους είναι απόλυτα λιτές και διακριτικές.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καναδή ακτιβίστρια προς Μητσοτάκη: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε, έχετε το αίμα 14.000 παιδιών από την Παλαιστίνη στα χέρια σας. Πώς μπορείτε να κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέπτη; Το Ισραήλ είναι τρομοκρατικό κράτος»

  Με μια ακτιβίστρια υπέρ της Παλαιστίνης βρέθηκε αντιμέτωπος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Καναδά, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα...