Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 09, 2015

ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ

 ΑΥΤΗ  ΕΙΝΑΙ Η  ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΤΟΥ ΟΡΜΠΑΝ, ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ

Ουγγαρέζα εικονολήπτρια  βάζει τρικλοποδιές σε πρόσφυγες που προσπαθούν να ξεφύγουν από τους αστυνομικούς

Η εικονολήπτρια φαίνεται ότι ήταν μέλος ακροδεξιάς οργάνωσης στην Ουγγαρία


Το γύρο του κόσμου έχουν κάνει οι φωτογραφίες από το ουγγρικό Ρότσκε με μία εικονολήπτρια που ξεπερνά τα εσκαμμένα όταν καλύπτει τη φυγή προσφύγων μέσω των συνόρων.

Η εικονολήπτρια, η Πέτρα Λ., εργαζόταν για το ουγγρικό κανάλι N1TV, βρισκόταν με την κάμερά της στο Ρότσκε στα σύνορα με τη Σερβία για να καταγράψει εικόνες με πρόσφυγες που περνούν τα σύνορα.

Οι πρόσφυγες σπάνε τον κλοιό των αστυνομικών και αρχίζουν να περνούν τρέχοντας προς την άλλη πλευρά. Ένας από αυτούς, που τρέχει κρατώντας το παιδί του στα χέρια, ξεφεύγει από τους αστυνομικούς, αλλά κάνει το λάθος να περάσει μπροστά από την εικονολήπτρια.

Τότε εκείνη κατεβάζει την κάμερα, και βάζει τρικλοποδιά στον πρόσφυγα, ρίχνοντάς τον κάτω μαζί με το παιδί.
Έπειτα από τις έντονες διαμαρτυρίες που δέχτηκε το κανάλι που δουλεύει, η εικονολήπτρια απολύθηκε ενώ ο διευθυντής του ουγγρικού καναλιού χαρακτήρισε τη συμπεριφορά της «απαράδεκτη» σε ανακοίνωση που εξέδωσε.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Best of Russian Adagios

The apparently innate Russian genius for composing soulful melodies, combined with the influence of 200 years of Russian ballet, has resulte...