Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 28, 2015

ΟΤΑΝ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΣΕ

Η  ταινία που αναρτούμε υπήρξε κλασικό προϊόν   του υπουργείου προπαγάνδας  της ναζιστικής Γερμανίας και πραγματοποιήθηκε από  ένα καλλιτεχνικό επιτελείο φανατικών Γάλλων  ναζιστών της κατεχόμενης από τους Γερμανούς χώρας τους, το 1943.
Το εκπληκτικά ηλίθιο σενάριό της   αφηγείται τη ζωή ενός αδίστακτου νέου  που ενώνει δήθεν τους  Ελευθεροτέκτονες για να  συνωμοτήσουν  με τους Εβραίους και τα αγγλο-αμερικανικά έθνη, με αποκλειστικό σκοπό να εξωθηθεί...  η Γαλλία σε πόλεμο κατά της Γερμανίας.
Τα γνωστά χοντροκομμένα στερεότυπα της χιτλερικής  (και όχι μόνο) προπαγάνδας (οι σατανικοί εβραιομασόνοι και οι αδίστακτοι τοκογλύφοι καπιταλιστές, που απομυζούν το αίμα των λαών κλπ) αποδίδονται  εδώ με τον πιο εμετικό τρόπο και θυμίζουν άμεσα τον τρόπο με τον οποίο διακινούν τις ιδέες τους οι σύγχρονοι επίγονοί τους, όπως οι Χρυσαυγίτες του Μιχαλολιάκου και του Παππά.
Προσέξτε ιδιαίτερα τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζεται η πανίσχυρη δικτύωση των Μασόνων αλλά και  του μυστικοπαθούς  κλίματος που επικρατεί  στις  συνελεύσεις των αδίστακτων "εξουσιαστών του κόσμου"  στις  σκοτεινές Στοές τους, υπονομεύοντας το έργο των "υγιών" πολιτικών δυνάμεων  που τους εμποδίζουν, όπως οι εθνικοσοσιαλιστές και οι φασίστες . 
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο σκηνοθέτης  Jean Mamy συνελήφθη από τους Γάλλους μετά την απελευθέρωση , πέρασε από δίκη και εκτελέστηκε , το 1949, ως  εμπαθής δωσίλογος υπέρ των ναζιστών.
 Occult Forces 1943
Director: Jean Mamy (as Paul Riche).
Writers: Jean Marques-Riviere (screenplay), Jean Marques-Riviere (story).
Stars: Maurice Remy, Marcel Vibert, Auguste Boverio.

Δείτε :=> Forces occultes - Wikipedia, the free encyclopedia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ATZENTA : Aύριο Σάββατο 30 Μαρτίου θα διεξαχθεί το Περιπατητικό Συνέδριο του Αναγνώστη

  Τι θα γίνει στο Περιπατητικό Συνέδριο του Αναγνώστη ...