Πέμπτη, Ιανουαρίου 27, 2011

ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΕΝΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ

Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΟΥ ΝΟΥ
ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

"Κυρίες, Κύριοι,υπερίσχυσε επιτέλους η φωνή της μετριοπάθειας και της λογικής! Το ζήτημα ελύθη αναιμάκτως και με λίαν φιλοσοφικό τρόπο. Επειδή δεν είναι καθόλου κομψό οι λαθρομετανάστες να πεθάνουν στη Νομική Σχολή Αθηνών, κατόπιν συμφωνίας με τους αρμόδιους φορείς, τούς εξασφαλίσαμε ένα κεντρικότατο κτίριο στην Αθήνα , όπου θα μετεγκατασταθούν για να πεθάνουν με τη ησυχία τους εν μέσω των
φίλων τους του  Φόρουμ, όπως ακριβώς έκανε
ο Σωκράτης ο σοφός που εγκατέλειψε τον
μάταιο τούτο κόσμο περιστοιχιζόμενος
από τους αγαπημένους του μαθητές. "

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ήταν ενήμερος για την εισβολή και δεν έπραξε το αυτονόητο, να κλείσει τις πόρτες της σχολής και να καλέσει την αστυνομία για να κάνει τη δουλειά της .
Αποδείχθηκε πολύ μικρός για να ασκήσει υπεύθυνα το ρόλο του.
Άλλος ένας πανεπιστημιακός φαφλατάς που έκλασε μαλλί τη στιγμή που έπρεπε να συμπεριφερθεί στοιχειωδώς ώριμα, δηλαδή φιλοσοφημένα.

Γ.Μ.

Καναδή ακτιβίστρια προς Μητσοτάκη: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε, έχετε το αίμα 14.000 παιδιών από την Παλαιστίνη στα χέρια σας. Πώς μπορείτε να κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέπτη; Το Ισραήλ είναι τρομοκρατικό κράτος»

  Με μια ακτιβίστρια υπέρ της Παλαιστίνης βρέθηκε αντιμέτωπος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Καναδά, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα...