Τρίτη, Οκτωβρίου 24, 2023

ΕΝΑ ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΜΕ ΗΡΩΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΕΞ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

Εικόνα 

ΕΝΑ ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΜΕ ΗΡΩΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΕΞ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

 Ανοιχτή επιστολή στην αγαπημένη μου Βάση  , που χωρίς να με ξέρει  με λάτρεψε ως Θεό και με ανέβασε μέσα σε δύο μήνες στον προεδρικό θώκο του κόμματος.

 ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΒΑΣΗ 

Επί πολλά  χρόνια εγώ ο Στέφανος  βρισκόμουνα στην Αμερική, σπούδαζα και έβγαζα  πολλά λεφτά ,  τα είχα με μια γυναίκα και ήμουνα δυστυχισμένος ερωτικά. Αυτή η ζωή με οδήγησε σε λαθεμένους πολιτικά δρόμους  , αφού υμνούσα τον νεοφιλελευθερισμό , έγραφα πύρινα άρθρα και έκανα καυστικές δηλώσεις εναντίον του επικίνδυνου  ΣΥΡΙΖΑ,  εκτοξεύοντας  μύδρους εναντίον  του "λαϊκιστή" , όπως τον αποκαλούσα , Τσίπρα, ενώ λάτρευα και υμνούσα τον Μητσοτάκη. 

Όλα αυτά έως τον περασμένο Απρίλιο . Ήταν ο μήνας που  κόλλησα  Συριζίτιδα και η αριστερή  μετάλλαξη του ιού με οδήγησε στην αγκαλιά του Τσίπρα, μεταφορικά εννοώ , διότι η πραγματική αγκαλιά που με εκφράζει είναι του αγαπημένου μου  Τάιλερ . 

Από εκεί και πέρα το νερό που κυλούσε έως τότε στο ήσυχο ρυάκι της ζωής μου  μεταβλήθηκε ξαφνικά σε ορμητικό χείμαρρο που σάρωσε τα πάντα και, μια στιγμή,  βρέθηκα στην κορυφή του κόμματος που μέχρι πρότινος μισούσα και χλεύαζα  .

Αυτό έγινε με τη βοήθεια μερικών φίλων και κάποιων φιλεύσπλαχνων κυριών που συμπλήρωσαν από μόνες τους τις τρεις ψήφους των μελών που μου έλειπαν , κι έτσι  πήρα μέρος στις προεδρικές εκλογές και σάρωσα τους πάντες και τα πάντα.

 Πριν από μερικές ημέρες, ομολογώ , δήλωσα ρητά και κατηγορηματικά  ότι  η πρακτική αμφισβήτησης του προσώπου μου από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δε γίνεται πλέον ανεκτή .Δε φταίω εγώ.  Αυτό έστειλαν και υπέγραψα αναγκαστικά στο Twitter  όσοι/ες  με στηρίζουν , για να μου ανοίγουν , όπως λένε, τα μάτια,  ο  αρειμάνιος Παύλος  Πολάκης, η θρασύτατη Αυγέρη , ο μακιαβελικός  Γιώργος Τσίπρας, η ορμητική  αμαζόνα του κάμπου των Γιαννιτσών  Τζάκρη κ.α. 

Όμως για να μην σας απογοητεύσω όλους/ες εσάς που περιμένετε τόσα πολλά από εμένα , εκλέγοντάς με Πρόεδρο από τη Βάση σας  , αποφάσισα , σε μία κρίση συνειδήσεως και ειλικρινούς μεταμέλειας, να αμφισβητήσω , λόγω των  πολύχρονων αμαρτωλών πεπραγμένων μου,  τον ίδιο μου τον  εαυτό  και να  τον θέσω εκτός κόμματος, για να μπορέσω απερίσπαστος   να απολαύσω στο Μαϊάμι τον μήνα του μέλιτος με τον λατρεμένο μου Τάιλερ, να αλλάξω τη διακόσμηση του σπιτιού μας αλλά και την γκαρνταρόμπα μου και να απολαύσω τον υπόλοιπο βίο μου μακριά από την αγριεμένη κεντρική επιτροπή του κόμματος  που με περιμένει για να λύσουμε τις διαφορές μας στα μαρμαρένια αλώνια .

Αυτά τα ολίγα είχα να σας πω. Σας χαιρετώ και σας εύχομαι  στο μέλλον  να διαλέγετε πιο προσεκτικά αυτούς που θέλετε να προεδρεύουν στο κόμμα σας, για να μην την πάθετε ξανά  , όπως την πατήσατε με μένα .

Αντιός μουτσάτσος , κομπανιέρος ντες μι βίντα!

Εγώ ο  Στέφανος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Βρε, καλώς τηνε , για μια ακόμα φορά, την κυρία από την Αφρική!

  Αφρικανική σκόνη / Συστάσεις από το υπουργείο Υγείας - Πώς θα προφυλαχτούμε Αυγή Newsroom ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI ...