Τετάρτη, Φεβρουαρίου 23, 2022

Προς όσους/ες εξακολουθούν να χρησιμοποιούν το Facebook.Προσοχή τι θα δημοσιεύσετε ! Θεωρεί ως "κακόβουλες" αναρτήσεις ακόμα αυτές που αποκαλύπτουν τη φύση του Ναζισμού!

 

Καραμπινάτη λογοκρισία από Facebook για αναφορά στη δίκη της Νυρεμβέργης


Μπλοκάρισμα από τη δυνατότητα δημοσιεύσεων για 60 ημέρες επέβαλε το Facebook στον δημοσιογράφο της «Εφ.Συν.» Φώτη Παναγόπουλο , διότι  ανάρτησε μια φωτογραφία του διαβόητου ναζιστή σφαγέα των λαών Χέρμαν Γκέρινγκ, ενσωματώνοντας ένα μέρος από την απολογία του  στη δίκη της Νυρεμβέργης.

Συγκεκριμένα,  κάτω από τη φωτογραφία που δείχνει τον Γκέρινγκ να κάθεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου, ο δημοσιογράφος έκανε το έγκλημα να βάλει  ως λεζάντα την  απάντηση που έδωσε ο εγκληματίας πολέμου  στην ερώτηση του προέδρου του δικαστηρίου «Πώς πείσατε τον γερμανικό λαό να αποδεχθεί όλα αυτά;». Εκείνος είπε εντελώς κυνικά  : «Ήταν εύκολο και δεν έχει καμιά σχέση με τον ναζισμό. Το μόνο πράγμα που χρειάζεται μια κυβέρνηση για να μετατρέψει τους ανθρώπους σε σκλάβους, είναι ο φόβος. Εάν μπορείτε να βρείτε κάτι για να τους τρομάξετε, μπορείτε να τους κάνετε να κάνουν ό,τι θέλετε».

Συμπέρασμα : το Facebook προσβάλλει και φιμώνει κάθε αξιοπρεπή άνθρωπο ,  βλάπτοντας σοβαρά την Αλήθεια και τη Δημοκρατία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: