Σάββατο, Φεβρουαρίου 19, 2022

Οι σαλεμένοι και οι ψεκασμένοι κάνουν κουμάντο στη Θεσσαλονίκη


Βγάλτε τα, προκαλούν επιληψία και είναι μασονικά! Τι "πίνουμε" σε αυτή την πόλη;


Φέτος μέσα στο ζόφο των γιορτών που είχαν σκοτεινιάσει λόγω πανδημίας, περπατώντας στη Νέα Παραλία ερχόσουν αντιμέτωπος με μια ωραία έκπληξη. Τρεις φωτιστικές εγκαταστάσεις είχαν τοποθετηθεί, μία στο Λευκό Πύργο, μία στο Άγαλμα του Μεγαλέξανδρου και μια στο ύψος του αγάλματος του Κ. Καραμανλή.

Τρεις ωραίες φωτεινές παρενθέσεις που από τη δύση του ήλιου μέχρι το ξημέρωμα αποτελούσαν δέλεαρ για τον περιπατητή, να τα θαυμάσει, να φωτογραφηθεί, να κάνει ανάρτηση.

Για δυο μήνες φώτιζαν τις νύχτες της πόλης εντυπωσιακά. Πιστεύαμε όλοι ότι θα παραμείνουν, ότι θα είναι ένα είδος μικρών τοπόσημων. Ο δήμος όμως αναγκάστηκε να τα αφαιρέσει. Γιατί;. Γιατί μια μερίδα απίθανων τύπων τηλεφωνούσε καθημερινά στις υπηρεσίες του και απαιτούσε να αφαιρεθούν αμέσως γιατί τους ενοχλούσαν. Τάχα στο περπάτημα, τάχα στα μάτια, τάχα στην ανύπαρκτη αισθητική της. Μια κυρία ούρλιαζε ότι προκαλούν στο παιδί της επιληψία, μερικοί άλλοι έλεγαν ότι θα τα κάψουν γιατί είναι μασονικά σύμβολα! 

Μπροστά σε αυτή τη διαρκή, αδικαιολόγητη, παρατεταμένη πίεση απέναντι σε ένα αληθινά ωραίο βήμα προς τα μπρος, στο ύφος των φωτιστικών εγκαταστάσεων τόσων και τόσων πόλεων του κόσμου ο δήμος τα ξήλωσε. Τι να πεις πια…Ό,τι θαυμάζουμε έξω εδώ γίνεται βάσανο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ακόμα και καθηγητές πανεπιστημίων συλλαμβάνονται στις ΗΠΑ όταν καταγγέλλουν τη σφαγή των Παλαιστινίων στη Γάζα

  Η Μαργαρίτα Συγγενιώτη έγραψε στο προφίλ της στο Facebook το παρακάτω σχόλιο , το οποίο ευχαρίστως προσυπογράφουμε και αναρτούμε:   «Η Νόε...