Τρίτη, Φεβρουαρίου 22, 2022

Στη μνήμη του δολοφονημένου φίλαθλου Κώστα Κατσούλη/Μια λεπτομέρεια για τη στάση του χουλιγκανοφάγου Λευτέρη Αυγενάκη

 Ο Λευτέρης Αυγενάκης φωτογραφίζεται με παράγοντες του Ηρόδοτου, τον οποίο υποστήριξε σε δικαστήρια και ΕΠΟ. Τη φωτογραφία έστειλε ο ίδιος σε δελτίο Τύπου ενημερώνοντας για την παρουσία του κατά την απολογία της ομάδας, μετά τη δολοφονία του Κώστα Κατσούλη.

1. Στη μνήμη του Κατσούλη... - Fosonlinehttps://www.patris.gr/wp-content/uploads/2018/11/14761.jpg


katsoulis 

 

2. ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ

«Καμία ανοχή, καμία πράξη βίας ατιμώρητη: σύλληψη, δίκη, τιμωρία!» έγραψε πρόσφατα  (ο Λευτέρης Αυγενάκης)  μετά τη δολοφονία του 19χρονου (Άλκη Καμπανού) . Είναι ο ίδιος άνθρωπος ο οποίος το 2014 έδωσε ανένδοτο αγώνα για την αθώωση του Ηροδότου, χούλιγκαν του οποίου δολοφόνησαν τον Κώστα Κατσούλη, οπαδό του Εθνικού, στην εξέδρα του γηπέδου της Αλικαρνασσού, στην εκλογική περιφέρεια του Αυγενάκη. Είναι ο ίδιος που έβγαζε φωτογραφίες παρέα με παράγοντες του Ηροδότου όταν είχε έρθει μαζί τους ως μάρτυρας υπεράσπισης στην εκδίκαση της υπόθεσης στην ΕΠΟ για να τις δουν όλοι στο Ηράκλειο και να μην τον ξεχάσουν στις επερχόμενες εκλογές και τις ανέβαζε στα social media. Αυτός ο υφυπουργός λοιπόν απαιτεί σήμερα «σύλληψη, δίκη, τιμωρία».

documentonews.gr, 08.02.2022

 ****************************************

“Ξύλο” στο Ηρόδοτος-Εθνικός – Στο νοσοκομείο οπαδός!3.Μάριος Διονέλλης, "Είστε όντως κατά της βίας, κύριε Αυγενάκη;" - Efsyn


 


Δεν υπάρχουν σχόλια: