Τρίτη, Σεπτεμβρίου 14, 2021

Crazy Car Chase In Piraeus Greece, Le Casse 1971/Όταν ο Jean-Paul Belmondo σάρωνε τον Πειραιά σε μία από τις καλύτερες σκηνές καταδίωξης

Ο (μακαρίτης πολυαγαπημένος ηθοποιός  ) Belmondo ήταν ερωτευμένος με τις σωματικές ερμηνείες. Κρεμόταν από ουρανοξύστες, πηδούσε σε κινούμενα τρένα, έπεφτε σε ποτάμια με πιράνχα, και έριχνε αυτοκίνητα από γκρεμούς. Μία από τις αυτές τις περιπτώσεις ήταν οι Διαρρήκτες του Henri Verneuil που γύρισε με τον Omar Sharif στον Πειραιά, την Αθήνα και την Κέρκυρα. Εκεί είχε υποδυθεί τον αρχηγό μίας σπείρας ληστών ειδικευμένων στους πολύτιμους λίθους, τον οποίο θα καταδίωκε ένας διεφθαρμένος Έλληνας αστυνομικός (Sharif).

Οδηγώντας ένα Fiat 124 Special T (σε κάποιες σκηνές το οδηγούσε ο double του, Rémy Julienne), ο Belmondo προσπαθεί να ξεφύγει από το Opel Rekord A του Sharif στο παρακάτω απόσπασμα (εκείνο οδηγήθηκε σχεδόν εξ ολοκλήρου από τον stuntman του Sharif, Rémo Mosconi). Μέχρι το 0.28 τα αυτοκίνητα παρουσιάζονται κοντά στο Θησείο και αμέσως μετά σαρώνουν τον Προφήτη Ηλία και την Καστέλλα του Πειραιά.

Πηγή : oneman.gr (απόσπασμα)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Όταν ο Jean-Paul Belmondo σάρωνε τον Πειραιά σε μία από τις καλύτερες σκηνές καταδίωξης... - Oneman

Δεν υπάρχουν σχόλια: