Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 13, 2021

Σφηνάκι: Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗ ΔΕΘ

 

 


 
Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗ  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ  ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗ ΔΕΘ

Σαράντα έξι ερωτήσεις υποβλήθηκαν στον πρωθυπουργό , οι σαράντα τέσσερις από τους "παπαγάλους" του μιντιακού συστήματος , αφού και οι σαράντα τέσσερις  ήταν πάσες για να βάλει εύκολα γκολ σε άδειο τέρμα ο Μεγάλος Αρχηγός. Η παρωδία δημοκρατίας σε όλη τη γελοιότητά της.

Καμία ερώτηση για τα τεράστια προβλήματα της πόλης  , τα έργα της προηγούμενης κυβέρνησης,  που είτε ακυρώθηκαν είτε σταμάτησαν είτε καρκινοβατούν,  τις εξαγγελίες των προηγούμενων ετών από το δικό του στόμα  που έμειναν στα λόγια.

Ούτε ένας/μία δημοσιογράφος από τους σαράντα τέσσερις δε βρέθηκε να τον ρωτήσει π.χ. γιατί δε λειτουργούν σήμερα οι δώδεκα έτοιμοι σταθμοί του Μετρό και περιμένουν στωικά επί δύο χρόνια να δουν κόσμο στις αποβάθρες τους ή γιατί ακυρώθηκε ο διαγωνισμός  του 2019 για την αγορά 400 ηλεκροκίνητων λεωφορείων  και ο κόσμος ταλαιπωρείται με τις σακαράκες του ΟΑΣΘ και τα πανάκριβα αγορασμένα σαπάκια της Λειψίας και τα νοικιασμένα σε τιμή αγοράς πούλμαν των ΚΤΕΛ. 

Καμία ερώτηση επιπλέον δεν υποβλήθηκε για το εμβληματικό μουσείο-φάντασμα  του Ολοκαυτώματος , την εξαγγελθείσα εδώ και τέσσερα χρόνια  ανάπλαση των στρατοπέδων Παύλου Μελά και Κόδρα , την ακυρωμένη με το έτσι θέλω από τον Ζέρβα ανάπλαση της πλατείας Ελευθερίας, τον βραδυποριακό  Δυτικό Προαστιακό Σιδηρόδρομο Θεσσαλονίκης, το fly over που τόσο βαρύγδουπα ανακοίνωσαν  ο  very Macedonian Τζιτζικώστας  ο Καραμανλής ο ελάχιστος , τις βαλτωμένες σχέσεις με τη Βόρεια Μακεδονία και το σαμποτάζ που κάνουν οι περιφερειάρχες με τις ελληνικές ταμπέλες που εξακολουθούν να γράφουν "ΠΡΟΣ ΣΚΟΠΙΑ" και "ΠΓΔΜ", τις ορδές των βαρεμένων ελληνοβαζιβουζούκων που αναστατώνουν κάθε λίγο και λιγάκι την πόλη τρομοκρατώντας τους πάντες με τη δολοφονική συμπεριφορά τους.

Σταματούμε εδώ, για να μη σας κουράσουμε , απαριθμώντας τα άπειρα προβλήματα που ταλαιπωρούν την πόλη , αλλά δεν τέθηκαν κατά  τη διάρκεια της συνέντευξης ούτε από τους δημοσιογράφους των χρυσοπετσωμένων Μίντια των εφοπλιστάδων και των βιομηχάνων.


Οι μοναδικοί όμως δύο  δημοσιογράφοι αντιπολιτευόμενων μέσων (Αυγή-Εφημερίδα των Συντακτών) που τόλμησαν να υποβάλουν από μία "δυσάρεστη" ερώτηση έκαστος, πήραν απαντήσεις συνολικής έκτασης  ... πενήντα δευτερολέπτων , που παρέπεμπαν σε προηγούμενες δηλώσεις του πεφιλημένου Μεγάλου Αρχηγού. Δε βρίσκετε ότι ήταν  εντυπωσιακή η διάρκεια χρόνου της απάντησης;

ΥΓ. Για την Ιστορία αναφέρουμε ότι από τη συνέντευξη τύπου-παρωδία , που έστησαν εχθές στη ΔΕΘ τα επικοινωνιακά τσακάλια του πρωθυπουργού , αποκλείστηκαν a priori τα αντιπολιτευόμενα έντυπα  Documento,  Δημοκρατία, Η Εστία, Ναυτεμπορική,  Left.gr αλλά και το ουδέτερο site  "ieidiseis". Εκδικητικότητα, μικροψυχία, αυταρχισμός, βλακεία ...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

  1. ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Η Γιούκου και το Λουλούδι των Ιμαλαϊων Yuku and the Himalayan Flower Animation 2022 (ΕΓΧΡ.) ...