Δευτέρα, Φεβρουαρίου 22, 2021

Ελύθη το μυστήριο του ερωτικού μένους του Δημήτρη Λιγνάδη για την αρχαία Ελλάδα: επειδή ήταν δεκτική και ανεκτική... σε κάθε είδους έρωτα!

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Δημήτρης Λιγνάδης στο Ogdoo.gr και την Έλενα Κρεββατά, το 2012 , στην ερώτηση : «Αν υποθετικά πάντα, υπήρχε μία μηχανή του χρόνου σε ποια χρονική περίοδο θα θέλατε να σας πετάξει;»
ο ηθοποιός και σκηνοθέτης είχε δηλώσει:
 

https://pbs.twimg.com/media/EtkbRuSXEAAUR2y.jpgΣτην Αρχαία Ελλάδα. Γιατί εκείνη τη χρονική περίοδο οι άνθρωποι ήταν πολύ ανοιχτά πνεύματα, ήταν δεκτικοί και ανεκτικοί σε κάθε είδους έρωτα, ήταν ένα το κεφάλι με το σώμα... Όχι σαν τους σημερινούς ανθρώπους που είναι αριστεροί από το λαιμό και πάνω και καπιταλιστές από το λαιμό και κάτω και κουβαλούν όλα τα "πρέπει" και τα "μη". 

Και αν νομίζεις πως επέλεξα την εποχή αυτή γιατί δεν πιστεύω στο Θεό θα σου πω πως πιστεύω στο Θεό.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη ΕΔΩ

_________________

Αποτέλεσμα εικόνας για old man with cane Αν κατάλαβα καλά, οι ανοιχτόμυαλοι σ΄αυτή την ιστορία με τις κακοποιήσεις παιδιών  είναι ο... Λιγνάδης και το παρεάκι του των παιδεραστών , ενώ  όσοι δε βλέπουν με συμπάθεια  τα σιχαμερά ερωτικά τους γούστα και αποδοκιμάζουν την αποπλάνηση και τους βιασμούς  ανηλίκων  είναι... απολίτιστοι  και κομπλεξικοί αριστεροί  ,  κολλημένοι σε αναχρονιστικά "πρεπει" και  "μη". 

Βρε δεν πάτε στο διάολο, βδελυρά τέρατα, μαζί με τους μεγαλόσχημους πολιτικούς φίλους σας και τους τσιμπλιάρηδες νεοφιλελέ διανοούμενους που λυσσάνε με την Αριστερά και δίνουν συχωροχάρτια  στους βρομιάρηδες κολλητούς  τους.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γρηγόρης Γεροτζιάφας: «Ήρθε η ώρα η Αριστερά και η ευρύτερη προοδευτική παράταξη να κάνουν ένα βήμα μπροστά»

Γρηγόρης Γεροτζιάφας: Τι να κάνουμε anoixtoparathyro.gr 19 Απριλίου 2024 Ήρθε η ώρα η Αριστερά και η ευρύτερη προοδευτική παράταξη ...