Δευτέρα, Φεβρουαρίου 22, 2021

Δημοσιογραφία του βόθρου

Στο συγκρότημα Μαρινάκη δημιούργησαν δύο fake news για να στηρίξουν τον Λιγνάδη!

Έπιασαν "πυρετωδώς" δουλειά τα μιντιακά συγκροτήματα που στηρίζουν με... πέτσινους τρόπους το καθεστώς Μητσοτάκη και μάλιστα δε διστάζουν να επιστρατεύσουν ακόμα και την περίφημη μονταζιέρα, προκειμένου να γίνουν πιο πειστικοί. 

Συγκεκριμένα στο in.gr του Μαρινάκη δημιούργησαν δύο fake δημοσιεύσεις για να στηρίξουν πρακτικά τον Λιγνάδη και να ακυρώσουν όσους βγάζουν τα "άπλυτα" του στη φόρα αλλά και τις κυβερνητικές ευθύνες. 

Όπως κατήγγειλε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. Νάσος Ηλιόπουλος, στο in.gr του γνωστού εφοπλιστή κυρίου Μαρινάκη, δημοσιεύθηκε ως πρώτο θέμα μια πλαστή φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα, όπως κατήγγειλε ο Νάσος Ηλιόπουλος, όπου με μοντάζ έχει αφαιρεθεί η σύντροφός του Μπέτυ Μπαζιάνα και στη θέση της εμφανίζεται ο κ. Λιγνάδης, υπό τον τίτλο: «Είσαι παιδεραστής Αλέξη;»

Ο Νάσος Ηλιόπουλος ενημέρωσε τους καλοθελητές της «ενημέρωσης» πως «με τέτοιου είδους λαθροχειρίες απλά εκθέτουν τους εαυτούς τους και φανερώνουν τον πανικό που (άραγε γιατί;) τους έχει καταβάλει».

Στη ν ίδια ιστοσελίδα του Μαρινάκη, όμως "έστησαν" και μια δεύτερη ψεύτικη είδηση, τη δήθεν συνεργασία του εκδότη της εφημερίδας Documento, Κώστα Βαξεβάνη, με το Μακελείο του Στέφανου Χίου, το οποίο συνοδεύουν με ένα... τραγελαφικό "ρεπορτάζ".  

Και τα δύο "θέματα"  υποτίθεται ότι θέλουν να καταδείξουν πως κάποιοι έχουν... παρεξηγήσει τα πράγματα. Πρακτικά όμως από την πρώτη μέρα στηρίζουν τον Λιγνάδη. Αν πρέπει να στηρίξεις και Μητσοτάκη ταυτόχρονα, είναι ζόρι...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καναδή ακτιβίστρια προς Μητσοτάκη: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε, έχετε το αίμα 14.000 παιδιών από την Παλαιστίνη στα χέρια σας. Πώς μπορείτε να κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέπτη; Το Ισραήλ είναι τρομοκρατικό κράτος»

  Με μια ακτιβίστρια υπέρ της Παλαιστίνης βρέθηκε αντιμέτωπος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Καναδά, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα...