Παρασκευή, Φεβρουαρίου 26, 2021

Ο "μαψυλάκας και σαπροδιψής" βουλευτής Μακάριος Λαζαρίδης και το Θυέστειον σκωρ που τον φαιδρύνει

Κώστας Ζουράρις: Μαψυλάκας, σαπροδιψής ο Μάκαριος Λαζαρίδης

Κώστας Ζουράρις: Μαψυλάκας, σαπροδιψής ο Μάκαριος Λαζαρίδης


Άμεση απάντηση  – σε άπταιστη καθαρεύουσα – έδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζουράρις, στον Μακάριο Λαζαρίδη, με αιχμή τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς του βουλευτή της ΝΔ για τον Άρη Βελουχιώτη, τον οποίο αποκάλεσε «παιδεραστή και κίναιδο».

Πιο αναλυτικά, στη δήλωσή του προς τον Τύπο, ο κ. Ζουράρις χρησιμοποιεί τον χαρακτηρισμό μαψυλάκας – δηλαδή σκύλος που γαβγίζει μάταια – που είχε χρησιμοποιήσει και για τον Κυριάκο Μητσοτάκη παλαιότερα στη Βουλή αλλά και τον χαρακτηρισμό «σαπροδιψής».

Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Ζουράρι:

Μακάριος Λαζαρίδης 🇬🇷 (@mvlazaridis) | Twitter«Μαψυλάκας (που ικανοποιείται από την σαπρότητα και τη μούχλα)  βουλευτής τῆς Νέας Δημοκρατίας, ὁ Μακάριος Λαζαρίδης, πίσυνος ὢν (πεπεισμένος)  για τὸ κοπροβριθές τῶν φρενῶν του, καθύβρισε τον ἱερομάρτυρα τοῦ Γένους Ἄρη Βελουχιώτη, τον Καθηγέτη και Πρωτουργό στην μεγίστη ἐποποιΐα τοῦ λαοῦ μας, τότε, στα χρόνια τῆς κατοχῆς 1941-44. Ὁ σαπροδιψής Μακάριος Λαζαρίδης, βουλευτής τῆς Νέας Δημοκρατίας, ὡς γερμανοκατοχικός μόθων (κακοήθης, αναίσχυντος), συνεπής με την βεβορβορωμένη γλωσσοπλασία του, συναρμόζει και την ψολοκομπία  (καυχησιολογία) του. Ἐναρμονίως: γενέσιον σκῶρ (σκατό) τον γεμίζει, Θυέστειον το σκῶρ που τον φαιδρύνει. Κεχεσμένως».

Δεν υπάρχουν σχόλια: