Πέμπτη, Φεβρουαρίου 25, 2021

ΤΟ ΕΜΕΤΙΚΟ ΤΡΟΛΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝ ΑΓΑΠΗΔΑΚΗ ... ΕΠΑΙΝΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

Ειρήνη Αγαπηδάκη - Newpost.grΤσίπρας: Ιδού το τρολ Αγαπηδάκη, κύριε Μητσοτάκη

  

Καταιγιστικός για τα τρολ της Νέας Δημοκρατίας που τώρα βρίσκονται σε κυβερνητικές θέσεις ήταν στη δευτερολογία του στη Βουλή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Αλέξης Τσίπρας.

Καυτηριάζοντας το γεγονός πως πλάι του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε αντί της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη την Ειρήνη Αγαπηδάκη, την Εθνική Συντονίστρια για το σχέδιο για τα προσφυγόπουλα, ο κ. Τσίπρας αποκάλυψε με στοιχεία τι έγραφε η ίδια στα κοινωνικά δίκτυα:

Συγκεκριμένα, αν ο Παύλος Πολάκης την αποκάλεσε τρολ, ο Αλέξης Τσίπρας απέδειξε ότι είναι, παρουσιάζοντας τις αναρτήσεις της:

Εμείς πάντως θέλαμε να φύγεις με εκλογές Αλέξη, εσύ λύσσαξες να γνωρίσεις τα καμαράκια του Κορυδαλλού. Να το θυμάσαι, ναι;

Ας πούμε άνα σύνθημα που όλους μας ενώνει: ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και δολοφόνοι*

Το φασίστας δεν κάνει καλή ρίμα, ακολουθώ την κυβερνητική γραμμή

«Δεν είστε απλά η χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε ποτέ από τη χώρα, είστε από τους χειρότερους ανθρώπους που υπήρξαν ποτέ στην ελληνική κοινωνία», γράφει σε κείμενό της στα social media η Ειρήνη Αγαπηδάκη εξαπολύοντας «δριμύ κατηγορώ» στον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνησή του με αφορμή τα όσα είπε στην πρόσφατη συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου...

Σε ένα σκληρό κείμενό της η Ειρ. Αγαπηδάκη απευθύνεται στον Αλέξη Τσίπρα και όπως επισημαίνει: «Δεν κάνεις για Πρωθυπουργός, το έχουμε καταλάβει όλοι, αλλά δε χρειαζόταν να είσαι τόσο μα τόσο εγκληματικά ανήθικος».

«Αλέξη,

είναι ντροπή να βγαίνεις και να φτύνεις στα μούτρα τους πολίτες μιας χώρας λέγοντας ότι δεν υπάρχει κρίση επειδή φέτος είδες πολλούς να πηγαίνουν εκδρομή τις ημέρες του Πάσχα, την ώρα που, με βάση τα στοιχεία της Κομισιόν για το 2015 (τώρα η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη όπως δείχνουν τα ευρήματα άλλων ερευνών):

Στη χώρα που κυβερνάς, το 35,7% του πληθυσμού είναι σε φτώχεια και κινδυνεύει με κοινωνικό αποκλεισμό.

Στη χώρα που κυβερνάς, το 22,2% στερείται βασικά υλικά αγαθά.

Στη χώρα που κυβερνάς, το 12,3% έχει ανάγκες υγείας που δεν καλύπτονται (2η θέση στην Ε.Ε).

Η χώρα που κυβερνάς, βρίσκεται στην προ-τελευταία θέση ως προς τις πολιτικές που εφαρμόζονται για την αντιμετώπιση του κινδύνου της φτώχειας.

Είναι ντροπή να φτύνεις στα μούτρα τους νέους λέγοντας ότι το κυριότερο τους πρόβλημα είναι ότι δεν έχουν μια γκαρσονιέρα να πάνε με τη γκόμενα, την ώρα που:

Στη χώρα που κυβερνάς, το 17,2% των νέων δε σπουδάζουν και δεν εργάζονται (5η θέση στην Ε.Ε) – αυτό σημαίνει ότι θα ζήσουν μια ζωή χειρότερη από ότι οι γονείς τους.

Στη χώρα που κυβερνάς, υπάρχει η υψηλότερη ανεργία στην Ε.Ε. με ποσοστό 24,9% (1η θέση, όσκαρ) και είναι στην τελευταία θέση στις πολιτικές για την υποστήριξη της εργασίας.

Στη χώρα που κυβερνάς, τα νοικοκυριά έχουν το χαμηλότερο διαθέσιμο εισόδημα στην ΕΕ (τελευταία θέση, πάτος του πάτου) και μάλιστα, είναι μια από τις δύο χώρες που τα νοικοκυριά έχουν λιγότερο εισόδημα σε σχέση με το 2005.

Είσαι ο νεότερος πρωθυπουργός που είχε η χώρα και εκείνος που υποτίμησε τους νέους πιο πολύ από κάθε άλλον.

Είσαι πατέρας και άφησες να κακοποιηθούν προσφυγόπουλα και καταδίκασες τα ελληνόπουλα στη φτώχεια και σε μια ζωή χειρότερη και μικρότερη. Κοινωνικές ανισότητες το λένε, αλλά για την Αριστερά είναι πάντα χρήσιμες ως εργαλείο. Δεν τη νοιάζει η φτώχεια, απλά τη χρησιμοποιεί.

Δεν κάνεις για Πρωθυπουργός, το έχουμε καταλάβει όλοι, αλλά δε χρειαζόταν να είσαι τόσο μα τόσο εγκληματικά ανήθικος.

Δεν είστε απλά η χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε ποτέ από τη χώρα, είστε από τους χειρότερους ανθρώπους που υπήρξαν ποτέ στην ελληνική κοινωνία.

Είναι ντροπή, είναι εμετικό, τρισάθλιο, γιατί με όσα είπες προχτές στον Χατζηνικολάου, είναι σαν να ισχυρίστηκες ότι το παιδάκι τεσσάρων χρονών που βιάστηκε, το απόλαυσε.

Ηθικά, είναι ακριβώς το ίδιο».

 


Σε ένα άλλο κείμενο , το 2017, της σημερινής  "Εθνικής Συντονίστριας για τα ανήλικα προσφυγόπουλα", Ειρήνης Αγαπηδάκη, παρωδείται χυδαιότατα ο  Παύλος Πολάκης, με χαζοψυχαναλυτικές αναφορές στο πρόβλημα... δυσκοιλιότητας που έχει παιδιόθεν ο Πολάκης και τον υποχρεώνει να είναι τόσο  δύσοσμος  . 

Αυτό το κείμενο μαζί με τα άλλα που έγραφε για τον Τσίπρα τα δικαιολόγησε ο Μητσοτάκης σήμερα στη Βουλή ως γραμμένα από την εμετική συντάκτρια την εποχή που ήταν... απλή πολίτης και δεν κατείχε δημόσιο αξίωμα.

Φυσικά εξαιτίας αυτών των απίστευτων κειμένων της , η αχαρακτήριστη αυτή κυρία απέκτησε την καλοπληρωμένη  θέση που κατέχει σήμερα. Να τους χαίρετε τέτοιους συνεργάτες ο πρωθυπουργός μας

Τι έγραψε τότε η κ. Αγαπηδάκη;

Ιδού το κείμενο που είχε δημοσιευθεί στο mononews με τίτλο: "Ήταν ένα μικρό Πολάκι…":

"Φαντάσου τον Πολάκη πιτσιρίκο, να του ζητάει η μαμά του να κάνει τα κακάκια του στο γιο-γιο. Κάθεται εκείνος και σκέφτεται «για να τα ζητάει αυτή, θα είναι πολύτιμα! Ποιος ξέρει μάλιστα πόσο πολύτιμα! Μιλάμε για χρυσάφι, ρουμπίνια, μπριλάντια! Σιγά μην της τα δώσω να πλουτίσει αυτή, να αποκτήσει όλη την εξουσία και να μείνω εγώ στον άσσο!»

Έτσι λοιπόν, τα κρατούσε το καημένο, τα κρατούσε, και κατάντησε σε αυτή την ηλικία να κυκλοφορεί με μια γεμάτη πάνα και να γεμίζει τον τόπο μπόχα και δυσωδία.

Οτιδήποτε αρκεί να μην συνειδητοποιήσει ότι τα σκατά δεν είναι χρυσάφι.

Γι’αυτό, να το αντιμετωπίζετε με συγκατάβαση το Πολάκι.
Στην πραγματικότητα, είναι ένα παραπληροφορημένο μωρουλίνι με μουστάκι, που έμαθε ότι το να μην πηγαίνεις στην τουαλέτα σε κάνει αριστερό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ATZENTA : Aύριο Σάββατο 30 Μαρτίου θα διεξαχθεί το Περιπατητικό Συνέδριο του Αναγνώστη

  Τι θα γίνει στο Περιπατητικό Συνέδριο του Αναγνώστη ...