Πέμπτη, Απριλίου 30, 2020

 
ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ OΛA ΒΑΙΝΟΥΝ  ΚΑΛΩΣ  ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ  NEOΣ ΙΟΣ (2) 


1.  Τα κυβερνητικά  παιδία δέρνει Αυτό το ξέρουμε καλά ήδη από το περασμένο καλοκαίρι , ιδιαίτερα όσοι είχαν την ατυχία να πέσουν στα χέρια τους . Το ένιωσε επίσης στο πετσί του ο δυστυχής  δικυκλιστής, τον οποίο έκανε τουλούμι στο ξύλο η φρουρά του διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου (και ανιψιού) του Κυριάκου Μητσοτάκη. Το αυτοκίνητο του "μεγάλου" πέρασε τη διασταύρωση με κόκκινο και παρά λίγο να στείλει στον άλλο κόσμο τον δικυκλιστή,  αλλά αντί να του ζητήσουν συγγνώμη για την εγκληματική αμέλειά τους , τον έδειραν από πάνω.
Πρακτικές Ντάλτον στην άγρια δύση του κέντρου της Αθήνας . Επιβάλλονται  από τους ΛουκιΛούκηδες  ενός συνεργάτη (και ανιψιού) του κορυφαίου των "αρίστων" που μας κυβερνούν.
Το βίντεο είναι αψευδής μάρτυς του γεγονότος. Ο τίτλος του οφείλεται προφανώς σε λαθεμένη πληροφόρηση.
2. Κεραμέως: Θρησκόληπτη, οπισθοδρομική ,  εχθρός της Δημόσιας Παιδείας, επικίνδυνη για την υγεία μας.  
Μερικά δείγματα γραφής της χρηστής ηγεσίας της : έδωσε γην και ύδωρ στην Εκκλησία  και την παραπαιδεία , αυξάνει τον αριθμό των μαθητών στις τάξεις εν μέσω κορωνοϊού, συγχωνεύει  τμήματα με βάση  τον αυξημένο αριθμό μαθητών , δεν επιτρέπει το "σπάσιμο" των τάξεων σε τμήματα και διώχνει τους  "υπεράριθμους" μαθητές σε όμορα σχολεία , αναστατώνοντας τη ζωή τους, καταργεί τη χρησιμότατη Κοινωνιολογία,  επαναφέρει τα άχρηστα Λατινικά, απαγορεύει στους άνω των 17 ετών να φοιτήσουν στα Επαγγελματικά Λύκεια. Το πιο επικίνδυνο: ανοίγει ξανά τα σχολεία και εκθέτει μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς  στον κίνδυνο να νοσήσουν και να διασπείρουν τον θανατηφόρο  σε όλους.Τι να πω ; Μπροστά στη βλακεία, ακόμα και ο Θεός της Κεραμέως είναι ανίσχυρος.
 
ΖΗΤΩ !
Ομιλώ ντεκλαρέ, ευθέως: Παιδεία  όρθρου βαθέως
Εκάς η κοινωνιολογία, τα Λατινικά οπίσω ταχέως
Ο πόλεμος κατά της Προόδου  διαρκής, λυσσαλέος
Ζήτω ο νέος Μεσαίων  της υπουργού Κεραμέως! 

3. 
ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΑΓΙΑΝΝΗ  ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΑΒΕΡΗ!


               Σοφία Νικολάου, δικηγόρος, μέλος της Ν.Δ. , Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής 
Η κυρία γράφει Ιστορία. Με την συνειδητή (αλλά αορίστως αιτιολογημένη)  απόφασή της να στείλει στα πρόθυρα του Θανάτου τον Βασίλη Δημάκη γράφει με μελανά γράμματα και τη δική της  προσωπική ιστορία. Ο ποινικός κρατούμενος , καταδικασμένος για βαριά και κατά συρροήν εγκλήματα , έχει αποφασίσει εδώ και χρόνια να γυρίσει σελίδα στη ζωή του και να  ακολουθήσει τον ανηφορικό και και κακοτράχαλο δρόμο της κοινωνικής επανένταξης. Να γίνει ένας σύγχρονος Γιάννης Αγιάννης  , μέσα από  τη διαρκή προσωπική του μορφωτική αναβάθμιση. Οι σπουδές είναι πλέον στάση ζωής αταλάντευτη , πορεία διαρκής και ακαταπόνητη με λαμπρά ρεκόρ. 
Αλληλεγγύη στον κρατούμενο φοιτητή Βασίλη Δημάκη! | «Επανάσταση»Ο Βασίλης Δημάκης κινδυνεύει να πεθάνει ή , ακόμα κι αν ακόμα σωθεί, να υποστεί ανήκεστη βλάβη.
Η ευθύνη δε βαραίνει μόνο τους ώμους της πεισματάρας , καχύποπτης και ιδεόληπτης δικηγόρου, που το κόμμα τη συμπεριέλαβε στους "αρίστους" για να  μας κυβερνήσουν.Η θατσερικών αντιλήψεων κυρία προφανώς εκτελεί εντολές, που εκπορεύονται άνωθεν και έχουν ως πυρήνα τους την ξεπερασμένη  σωφρονιστική αντίληψη "Μια φορά αμάρτησες; Για πάντα θα είσαι αμαρτωλός! Ούτε ο Νιαγάρας μπορεί να σε ξεπλύνει". 
Το δόγμα "Νόμος και Τάξη" στη χειρότερη εκδοχή του. Που επιβάλλεται από αυτούς που βαρύνονται με χιλιάδες, μικρά και μεγάλα, εγκλήματα , που  προκάλεσαν  τη χρεοκοπία  και έσπρωξαν στην παραβατικότητα χιλιάδες απελπισμένους. Αυτοί οι ηθικοί και οικονομικοί εγκληματίες του "λευκού κολάρου"  είναι όχι μόνο ελεύθεροι αλλά με τη βοήθεια των ολιγαρχών του πλούτου και των ΜΜΕ που διαθέτουν , έγιναν ξανά κυβερνήτες του τόπου .
Τώρα  κουνάνε το δάχτυλο στον αριστούχο Βασίλη Δημάκη , λέγοντας "Το Κράτος δεν εκβιάζεται από εγκληματίες, δεν υποκύπτει σε αιτήματα κακούργων του κοινού ποινικού δικαίου."

Δεν υπάρχουν σχόλια: