Παρασκευή, Απριλίου 24, 2020

ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΚΩΣ ΜΕΧΡΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ (4)

  ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΚΩΣ ΜΕΧΡΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ (4)

1.Θα μπορούσα να είχα γράψει εγώ αυτό το άρθρο . Με πρόλαβε όμως ο εκλεκτός Ξ. Μαυραγάνης, που επί χρόνια πολεμά από διάφορα μετερίζια απτόητος το παρακράτος της  θεσμικής λαμογιάς.  Δεν άντεξε ο άνθρωπος , βλέποντας έναν κάποιο Γεράκη να δικαιολογεί θρασύτατα στην ΕΡΤ  τα ντροπιαστικά  voucher του Βρούτση στους επιστήμονες  και να επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ για τον σάλο που  ξέσπασε από την επιχειρηθείσα προκλητική αρπαχτή των γαλάζιων παιδιών. Διαβάστε τον :

Ξενοφών Μαυραγάνης: "Τα ξένα κόλλυβα του υπουργού Εργασίας"

2. ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΜΥΤΗ Ο Μητσοτάκης είναι τοποθέτηση προϊόντος (του Κώστα Βαξεβάνη ...
Με πρωθυπουργό συστηματικό ψεύτη τι περιμένεις από τους υπαλλήλους του; Αυτός δεν είπε ένα κάρο ψέματα για να εκλεγεί ( Μαδούρο, Πετσίτης, Σαββίδης,  Συντάξεις, Κόφτης, Πρέσπες, Πιστοληπτική γραμμή στήριξης,  Πλημμύρες, Novartis, Μάτι, κλπ) και εξακολουθεί να λέει ανερυθρίαστα χοντρά ψέματα  , όπως το καταπληκτικό ότι έκανε στην ΥΓΕΙΑ μέσα σε ένα μήνα όσα δεν έκαναν οι προηγούμενοι σε... πέντε χρόνια;
 Θυμάται κανείς από σας  που στις 4 Δεκεμβρίου του 2017 ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας της μαδουρικής κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, Λευτέρης Κρέτσος, εγκαινίασε  την πλατφόρμα υβριδικών υπηρεσιών της ΕΡΤ; Προφανώς το θυμούνται όσοι διαθέτουν  Smart Tv και βλέπουν ΕΡΤ, οι οποίοι , όπως εγώ και η οικογένειά μου, απολαμβάνουν από τότε τις καταπληκτικές εφαρμογές της: ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ  υψηλού επιπέδου.
Φυσικά τα συστημικά μίντια ποτέ δεν αναφέρθηκαν σ΄αυτό το είδος τηλεόρασης, με το οποίο δεν ασχολήθηκαν συστηματικά, αφού έπρεπε να επενδύσουν πολλά χρήματα. Ακόμα και σήμερα , όσα κανάλια ανέπτυξαν κάποιες υβριδικές εφαρμογές είναι μακράν πίσω από την ΕΡΤ σε ποσότητα και πλούτο περιεχομένου.
Και βγήκε χθες  o Πινόκιο Νο 2,  Πέτσας ονόματι,  για να μας πλασάρει  χωρίς τσίπα ως καινούρια  πλατφόρμα  της ΕΡΤ που εμείς απολαμβάνουμε επί 2 1/2  χρόνια :«Επενδύοντας και εκσυγχρονίζοντας προσπάθειες ετών και προηγουμένων διοικήσεων»  είπε έτσι γενικά και αόριστα  ο αδιάντροπος και αθεόφοβος  « Η διοίκηση και οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ έθεσαν από χθες σε  λειτουργία την πλατφόρμα της υβριδικής ΕΡΤ.  (από την οποία εξαφάνισαν τους  κρατικούς  ραδιοφωνικοούς σταθμούς όλης της Ελλάδας, μεταξύ των οποίων και τους  102 fm και ο 9,58 fm της Θεσσαλονίκης, επισημαίνω απορώντας με αγανάκτηση  εγώ) Έτσι, ο τηλεθεατής μπορεί να βρεθεί σε ένα νέο περιβάλλον, το οποίο σχεδίασαν οι τεχνικοί της δημόσιας τηλεόρασης και που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις πλατφόρμες του Netflix, της Amazon, ή της Apple. »

Και βγήκαν μετά και σχολίασαν ειρωνικά , με το δίκιο τους , τη δήλωση του αρχιψεύταρου ο πρώην διευθυντής ειδήσεων της ΕΡΤ Νικόλας Μερτζάνης και ο Λευτέρης Κρέτσος:
https://thefaq.gr/wp-content/uploads/2020/04/mertzanis-ert-yvridiki.jpg

*Κόλαφος ο Κρέτσος για τη νέα λαθροχειρία της ΝΔ: 

Από το 2017 λειτουργεί η υβριδική πλατφόρμα της ΕΡΤ που ο κ.Πέτσας ανακάλυψε… 


Για του λόγου το αληθές


3.
 Τα voucher της παρά λίγο αρπαχτής του «Σκόιλ Ελικίκου»  και η έμπνευση νεορεμπέτη αοιδού
Από χθες είδε το φως της διαδικτυακής  δημοσιότητας , ανάμεσα στα χιλιάδες "κραξίματα" προς τους πρωταγωνιστές του σκανδάλου , και  ένα σκωπτικό τραγούδι με τίτλο «Η Ελικίκου υγρασία», που έχει ως στόχο  τον πανταχού παρόντα αφρίζοντα υπερασπιστή του Βρούτση   Άδωνη Γεωργιάδη. Οι στίχοι έχουν ως εξής:

 Στο σπίτι γύριζα σκυφτός. Μέσα στην απελπισία.
 Αχ Βαξεβάνη κερατά δεν έχεις ησυχία.
 Δεν αντέχω άλλο τις αποκαλύψεις,
 το Ελικίκου πέρασε στην ιστορία
Δεν το βλέπω φέτος να φουχτώνουμε (;)
Πόσο ακόμα θες να ζω στην υγρασία;.

Ο τελευταίος στίχος προφανώς  αναφέρεται ειρωνικά στην διαβόητη... υγρασία στο σπίτι του Άδωνη, ο οποίος για να διεκτραγωδήσει τη φτώχεια του είχε καλέσει τηλεοπτική κάμερα . για να δείξει ότι ζει σε ένα σπίτι με υγρασία και προβλήματα...

Πηγή: Το τραγούδι του Ελικίκου: Ο Βαξεβάνης, ο Άδωνης και η υγρασία




  • Add to Phrasebook
    • No word lists for Greek -> Greek...
    • Create a new word list...
  • Copy
  • Add to Phrasebook
    • No word lists for Greek -> Greek...
    • Create a new word list...
  • Copy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γρηγόρης Γεροτζιάφας: «Ήρθε η ώρα η Αριστερά και η ευρύτερη προοδευτική παράταξη να κάνουν ένα βήμα μπροστά»

Γρηγόρης Γεροτζιάφας: Τι να κάνουμε anoixtoparathyro.gr 19 Απριλίου 2024 Ήρθε η ώρα η Αριστερά και η ευρύτερη προοδευτική παράταξη ...