Δευτέρα, Απριλίου 20, 2020

ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΟΙ, ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ...3ο Φεστιβάλ Μπαρόκ Μουσικής –Παλαιά και νέα όνειρα

«Η μουσική του Antonio Vivaldi – Λάμψη, δεξιοτεχνία και εξτραβαγκάντσα» με το σύνολο La Stravaganza Greca (μαγνητοσκόπηση 30-11-2019)

 

 

Αγαπητοί φίλοι του συλλόγου «Οι Φίλοι της Μουσικής Θεσσαλονίκης» απολαύστε μια πραγματικά θεία Μπαρόκ Μουσική με έργα Vivaldi σε μια απείρου τεχνικής δεξιοτεχνίας εκτέλεση στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο του 3ου φεστιβάλ Μπαρόκ Μουσικής.

Αξίζουν συγχαρητήρια στην καλλιτεχνική διεύθυνση του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης που σήμερα το ανάρτησε στο site YouTube (δυστυχώς μόνο για 48 ώρες)  & στα πλαίσιο του προγράμματος «μένουμε ενεργοί, μένουμε σπίτι».   

Και φυσικά η μουσική πανδαισία που επιδαψίλευσαν οι εξαίρετοι βιρτουόζοι του συνόλου Stravaganza Greca άγγιξε τις μύχιες χορδές της καρδιάς μας και μας ανύψωσε σε σφαίρες μαγικές, που μόνο η μουσική μπορεί να οδηγήσει. Ιδιαίτερα οι βιρτουόζοι μουσικοί, Δήμος Γκουνταρούλης,- καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Μπαρόκ Μουσικής - & Σίμος Παπάνας είναι όντως χαρισματικοί … Ο μοναδικός, ο γεμάτος συναίσθημα και πάθος τρόπος που ερμήνευσαν τα τόσο δύσκολα μουσικά έργα μάς καθήλωσαν, μας μάγεψαν, μας συγκίνησαν, μας ενθουσίασαν! Τους αξίζουν τα θερμότερα συγχαρητήρια, τα οποία και ασφαλώς εισέπραξαν από τις εκρηκτικά ενθουσιώδεις εκδηλώσεις του ακροατήριου τους. Καλλιτέχνες αυτού του ύψους τελειότητας τιμούν τη χώρα μας, την πόλη μας, & ιδιαίτερα το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Ας ευχηθούμε αναρτήσεις στο YouTube σαν και αυτή να μένουν μονίμως στο site του Μεγάρου σαν ορόσημα της μουσικής.


μφχ (με φιλικούς χαιρετισμούς)
Κυρ. Χ. Ανδρέου  (6977216000)
Κοινοποίηση
1.     προς το ΔΣ του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης
2.     προς το ΔΣ του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: