Κυριακή, Απριλίου 26, 2020

ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΚΩΣ ΜΕΧΡΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ (6)

  Δημήτρης Κα(λα)μπουράκης: "Τέρμα τα «ω αγαπητέ σοσιαλδημοκράτα!». Από δω και μπρος μόνο θα λέμε  «Ρε τυχοδιώχτη, ρε λουμπενοαλήτη, Συριζαίε!»"

Κυριάκο, πάμε.. σε εκλογές να τους πεθάνουμε!
 
"Μητσοτάκη, κάνε το Σεπτέμβρη εκλογές , για να σώσεις την Ελλάδα από την αναρχία ,  προτού  η πιο τυχοδιωκτική και αδίστακτη ηγετική ομάδα που πέρασε από τον τόπο μεταπολιτευτικά, η  ομάδα του Αλέξη, ξανασυσπειρώσει  γύρω της όλα τα λούμπεν στοιχεία της ακροαριστεράς και ακροδεξιάς , που σήμερα ακονίζουν τα μαχαίρια τους , και κάνει  την Ελλάδα Κούγκι, με πρόσχημα την οικονομική κρίση που θα ακολουθήσει τον κορωνοϊό.
 Μητσοτάκη,πρόσεχε! Αυτοί "ζουν σε δικό τους σύμπαν και αργά-αργά ξαναμαζεύουν γύρω τους όλους εκείνους τους φανατικούς και ψεκασμένους που είχαν χαθεί από το προσκήνιο.
Σε δυο μήνες από σήμερα, θα κάθονται πάνω στα κάγκελα κάποιας άλλης ΕΡΤ και θα φωνάζουν «βοήθεια-βοήθεια». Κι έχουν τόση λύσσα για ολοκληρωτική αντιπολίτευση με τις μεθόδους του 2010-15, τις μόνες που ξέρουν άλλωστε, που θα τους βγάλουν όλους κλέφτες και απατεώνες. Κανένας υπουργός, υφυπουργός και γενικός γραμματέας δεν πρόκειται να γλιτώσει. Όταν ακολουθούν αυτή την αισχρή πολιτική απέναντι στην πιο επιτυχημένη κυβέρνηση της Ευρώπης στο θέμα της πανδημίας, θα διστάσουν να ακολουθήσουν ακόμα αισχρότερη,  όταν θα σκάσει το οικονομικό πρόβλημα;
Μητσοτάκη, τράβα αμέσως για εκλογές, κόψ΄τους τον κώλο , πέθανέ τους για πάντα , για να κάνεις οριστική την νεκρανάσταση των  ευγενών παρατάξεων της χώρας, των Πράσινων και των Βένετων,  που , ενώ τόσα προσέφεραν  στην Ελλάδα  , την ευημερία του λαού, την αξιοκρατία , τη χρηστή διοίκηση, δυσφημίστηκαν από την διεφθαρμένη Αριστερά , την αδίστακτη αυτή παράταξη που εμπόδισε τον εκσυγχρονισμό της πατρίδας μας, κατακυρίευσε το Δημόσιο με τον κομματικό στρατό της , σπίλωσε  τα ανεξάρτητα Μίντια και τους ανεπίληπτους δημοσιογράφους σαν εμένα , τον Πρετεντέρη, τη Σία Κοσιώνη, τους τιτανοτεράστιους Μπάμπη και Αυτιά , φωνάζοντας,  "αλήτες , ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι!" , και την οδήγησε  τελικά στη χρεοκοπία."

Για την αντιγραφή: Gerontakos



 «Συριζαίοι , μία και μόνο συμβουλή: 
ο Δημητράκης είναι τα μάλα ευγενής , 
μ΄ευγένεια πάντα ομιλεί
 και αγαθή προαίρεση περισσή .
 Κι εσείς να του φερθείτε αναλόγως, 
με τακτ και κατανόηση ευλόγως .
Πάντα να είστε στριμωχτοί 
στου Καλαμπουράκη την εκπομπή! »



*Δ. Καμπουράκης: "Η γνώμη μου. Τέρμα τα «ω αγαπητέ»" | Liberal.gr

________________________________________________

2.  Citius, Altius, Fortius, Σεβαστή Αττικιουζέλ!

(Πιο γρήγορα, πιο ψηλά, πιο δυνατά, Άλκηστι!)


 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γρηγόρης Γεροτζιάφας: «Ήρθε η ώρα η Αριστερά και η ευρύτερη προοδευτική παράταξη να κάνουν ένα βήμα μπροστά»

Γρηγόρης Γεροτζιάφας: Τι να κάνουμε anoixtoparathyro.gr 19 Απριλίου 2024 Ήρθε η ώρα η Αριστερά και η ευρύτερη προοδευτική παράταξη ...