Δευτέρα, Οκτωβρίου 24, 2016

Κατήφορος

Κωνσταντίνος Ταχτσίδης

*** ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Όλοι το βράδυ στην κεντρική πλατεία του Μοσχάτου. Διεφθαρμένοι πολιτικοί υποδύονται τους θεματοφύλακες της δικαιοσύνης στο έργο «Ο Κυριάκος και η καταραμένη μίζα»!
*** ΝΔ και ΠΑΣΟΚ αγγίζουν σχεδόν το τέλειο στο πώς να είναι το ίδιο επικίνδυνοι και ως κυβέρνηση και ως αντιπολίτευση.
*** Υπάρχουν λούτρινα αρκουδάκια, πολύ πιο απειλητικά από ότι ο Ανδρέας Λοβέρδος όταν ρωτά καναλάρχες και εκδότες στην εξεταστική για τα δάνεια σε κόμματα και ΜΜΕ!
*** Πρέπει σιγά-σιγά να συμβιβαστούμε στην ιδέα πως θα αποχαιρετίσουμε το λατρευτό μας Ποτάμι! Φεύγει όπως ήρθε… το παρασέρνει μεγαλύτερος βόθρος!
*** Η μεγαλύτερη μας ήττα, σαν κοινωνία, είναι πως μιλάμε για τη διαπλοκη, τον Άκη, τα υποβρύχια, τις υπερτιμολογήσεις δημοσίων έργων, τη Siemens, τα swap της χρεοκοπίας, το χρηματιστήριο, τα δομημένα ομόλογα, το PSI, την οικογενειοκρατεία και τους Μητσοτάκηδες … όπως μιλάμε για μια έκλειψη ηλίου ή ένα τσουνάμι. Σα να είναι φυσικές καταστροφές που -ε, τι να κάνουμε;- που και που συμβαίνουν.
*** Αποδοκίμασαν, γράφει διαπλεκόμενο site, τον πρόεδρο του ΣτΕ στο Κολωνάκι. Την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβαν οι οργανώσεις: «Συνωμοσία των Luis Vuitton της φωτιάς» και «Τι είχες Γιάννη, τι είχα Prada«!
Ώπα, παιδιά, όλα οκ. Μια παρεξήγηση ήταν. Δεν είμαστε σοβιετία, απλά 40 χρόνια δεν είχανε συνεννοηθεί με τους επιχειρηματίες…
dendias-kratikodiaitoi-epixeirimaties

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καναδή ακτιβίστρια προς Μητσοτάκη: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε, έχετε το αίμα 14.000 παιδιών από την Παλαιστίνη στα χέρια σας. Πώς μπορείτε να κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέπτη; Το Ισραήλ είναι τρομοκρατικό κράτος»

  Με μια ακτιβίστρια υπέρ της Παλαιστίνης βρέθηκε αντιμέτωπος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Καναδά, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα...