Τρίτη, Δεκεμβρίου 17, 2013

Θέλετε να ανεβάσετε στα ύψη την αδρεναλίνη σας;

Το γυάλινο μπαλκόνι στις Αλπεις

Μια ματιά από ψηλά στις γαλλικές Αλπεις, από την κορυφή «Aiguille du Midi», σε υψόμετρο 3.842 μέτρα, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι δημοσιογράφοι και οι εργαζόμενοι που επισκέφθηκαν το γυάλινο μπαλκόνι, μια εγκατάσταση η οποία εγκαινιάστηκε πρόσφατα με σκοπό να αποτελέσει την απόλυτη χειμερινή τουριστική ατραξιόν.
3.842 μέτρα, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι δημοσιογράφοι και οι εργαζόμενοι που επισκέφθηκαν το γυάλινο μπαλκόνι, μια εγκατάσταση η οποία εγκαινιάστηκε πρόσφατα με σκοπό να αποτελέσει την απόλυτη χειμερινή τουριστική ατραξιόν.

Το γυάλινο μπαλκόνι στις Αλπεις
Φορώντας πάνινες παντόφλες για να μην προκαλέσουν φθορά στο δάπεδο, οι επισκέπτες θαυμάζουν τη μοναδική θέα από το μπαλκόνι που ονομάστηκε «Ενα Βήμα στο Κενό» («A Step into the Void»), έχοντας βέβαια την αίσθηση ότι αιωρούνται στο κενό.
Στο συγκεκριμένο σημείο της ταράτσας, στη, κορυφή των γαλλικών Αλπεων, πάνω από το Σαμονί, υπάρχει ένας γκρεμός γύρω στα 1.000 μέτρα... ακριβώς κάτω από τα πόδια του επισκέπτη που μπαίνει μέσα στο γυάλινο μπαλκόνι.
Το δωμάτιο θα ανοίξει για το κοινό από τις 21 Δεκεμβρίου και προφανώς δεν απευθύνεται σε όσους πάσχουν από υψοφοβία.
Πηγή: ethnos.gr 
 

Δείτε επίσης=> CMB announces the opening of The Step into the Void | Chamonix.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ελληνική εξωτερική πολιτική: απαιτείται καλά σχεδιασμένη στρατηγική και όχι απλώς κινήσεις τακτικής

  Τα γεωπολιτικά ρήγματα που προκαλεί η Τουρκία και η ελληνική πλάνη Του Σωτήρη Σιδέρη   omegapr...