«Ο κόσμος αλλάζει ραγδαία, δεν μπορώ να τον παρακολουθήσω· πράγματα που με σόκαραν χθες συνειδητοποιώ ότι δεν με σοκάρουν σήμερα με τον ίδιο τρόπο, αφού έχει προκύψει κάτι ακόμα πιο αδιανόητο.Βρισκόμαστε στο τελευταίο σκαλοπάτι πριν το φασισμό, ζώντας την πιο ακραία μορφή καπιταλισμού»
Χρήστος Χαραλαμπίδης , Σκηνοθέτης
Παρασκευή, Αυγούστου 15, 2025
Κώστας Τουρνάς - «Αθώος» /Διπλό Άλμπουμ
Κώστας Τουρνάς - «Αθώος»
Διπλό Άλμπουμ
Έντεκα καινούρια τραγούδια του Κώστα Τουρνά και η ζωντανή ηχογράφηση των τραγουδιών του που έχουμε αγαπήσει, όπως αυτά ακούστηκαν στην τηλεοπτική εκπομπή «Σπίτι με το Mega» με την συμμετοχή της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, του Γιάννη Κότσιρα, του Ρόμπερτ Ουίλιαμς και του Δημήτρη Τσοπανέλλη σε έναν δίσκο.
Από μόνο του το γεγονός είναι είδηση. Όταν μιλάμε και για έναν θρύλο του ελληνικού τραγουδιού, του ελληνικού ροκ, έναν σπάνιο τραγουδοποιό που δημιουργεί εδώ και πέντε δεκαετίες και μας έχει δώσει κάποια από τα πιο αγαπημένα μας τραγούδια, τότε δεν είναι απλά είδηση, είναι πρώτη είδηση.
Έντεκα χρόνια μετά την τελευταία φορά που μας έδωσε καινούρια τραγούδια, ο Κώστας Τουρνάς φτιάχνει αυτήν τη φορά ένα ολόκληρο album με 11 καινούρια τραγούδια με τον τίτλο «Αθώος» και τα υπόλοιπα καλύτερα να μας τα πει ο ίδιος:
Αποποίηση ευθύνης πνευματικών δικαιωμάτων Σύμφωνα με το
άρθρο 107 του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων του 1976, επιτρέπεται,
στην Οδό της Ντροπής, η «δίκαιη χρήση» για σκοπούς όπως κριτική,
σχολιασμός, ρεπορτάζ, διδασκαλία, υποτροφίες και έρευνα. Η δίκαιη χρήση
είναι μια χρήση που επιτρέπεται από τον νόμο περί πνευματικών
δικαιωμάτων, η οποία διαφορετικά θα μπορούσε να αποτελεί παραβίαση. Η μη
κερδοσκοπική, εκπαιδευτική ή προσωπική χρήση γέρνει την πλάστιγγα υπέρ
της δίκαιης χρήσης. Δεν υπάρχει πρόθεση παραβίασης πνευματικών
δικαιωμάτων.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου